Sain kauniilta Madeleineltä haasteen, jossa sain vastata hänen valitsemiinsa kysymyksiin. Eli tässä niitä omia vastauksiani!

1. Mitkä 3 asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle?
 Ottaisiin mukaani poikaystäväni, aurinkorasvan sekä paljon vettä.
 

2. Mikä pelastaa päiväsi?
Ilahdun aina kun joku tuntematon on kohtelias. Yksinkertainen asia kuin oven auki pitäminenkin ilahduttaa…se kun täällä ei kovin monelle ole itsestäänselvyys. Myös liikenteessä toisen huomioinen on positiivistä. Viime viikolla odotin kolmion takana pitkän aikaa kun toisesta suunnasta autoja tuli jatkuvalla syötöllä. Mukava mies antoi tilaa ja tällaiset asiat ilahduttavat aina. Myös ystävien ja perheen tapaaminen pelastaa päivän. Ja kummityttö saa aina hymyn huulille! Suklaakaan ei päivääni ainakaan pahenna 🙂

3. Lopettaisitko työnteon jos saisit lottovoiton ja mitä tekisit rahoilla?
Jos nauttisin siitä työstä mitä teen niin tuskin lopettaisin. Töitä tulisi varmaan vähennettyä, mutta jotain tekemistä täytyisi silti olla, vaikka taloudellisesti voisi ottaa iisisti.

Rahoilla ostaisin asunnon sieltä missä ikinä olisin (luultavasti ulkomailla) ja myös Suomesta. Chanelilla tulisi myös käytyä ahkerasti 😉 Läheisten elämää haluisin myös tukea ja hankkia vanhemmilleni jotain mieletöntä kiitoksena heidän tuestaan. Haluisin myös avustaa Helsingin Syöpätautien klinikkaa.

4. Jos täytyy sanoa vain 1 lempiväri, mikä se on?
Musta.

5. Mikä on lempijuomasi kesällä?
Suomalainen kraanavesi.

6. Miten pidät hauskaa?
Rakkaiden kanssa iltaa viettäen.

7. Kuinka monet kengät omistat?
Hmm…ehkä noin 15-20 paria? En ihan hirveästi kuitenkaan ottaen huomioon, että olen aika kenkäfriikki. Laukut vie kyllä voiton silti!

8. Mitkä 3 vaatekappaletta määrittelevät tyylisi?
Trenssi, skinny jeans ja raitaneule.

9. Millä yhdellä sanalla kuvailisit itseäsi?
Määrätietoinen.

10. Missä olet hyvä/minkä taidon omaat?
Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olen hyvä kuuntelija. Koen myös, että olen empaattinen. Nuorempana olin hyvä puutöissä ja nautin kovasti kun sain tehdä niitä töitä koulussa. Vieläkin on jäljellä tarjottimia ja saunakauhoja 😉 

Ideana oli, että nyt keksisin omat 11 kysymystä ja lähettäisin ne eteenpäin. Madeleinen kysymykset oli kuitenkin niin mielenkiintoisia, että lähetän haasteen eteenpäin kaikille teille jotka sitä ei ole vielä saaneet 🙂

Katselin kuvia upeista naisista Cannesin elokuvajuhlista ja huomasin, että monella naisella oli pitkät laahukset puvuissaan. Itse tykkään kovin laahuksista, mutta muutaman naisen laahus lähti ihan käsistä. Pukukin alkaa näytää naurettavalta kun laahusta on takana monta metriä. En myöskään tajua miten tuollaisessa puvussa liikutaan? Kuvien perusteella “assistentti” täytyy olla vierellä koko ajan, jotta puvusta saa jotain selkoa. Lehtien mukaan paineet erottua joukosta on niin kovat, että kaikki keinot otetaan käyttöön. Mitä mieltä te olette tämän vuoden puvuista?

I looked at some of the pictures from Cannes Film Festival and saw that many women had dresses with long trains. Some of the trains were way too long and especially Eva Longoria had difficulties walking on the red carpet. I love trains on evening gowns, but sometimes less is more. I think Eva Longorias gown would have been much nicer with a shorter train. What’s your opinion?