Olen ihastellut erilaisia kukkakuvioita vaatteissa tämän kevään aikana. Kukkakuviota on näkynyt etenkin housuissa ja monet tyylikkäät naiset on yhdistellyt niitä kekseliäästi muihin vaatteisiin.

 I have been admiring stylish women who have been matching flowe print trousers with the rest of their outfits. I think flower patterns looks really fresh this season and have been wanting such a piece for myself.

Koin kuitenkin, että kukkakuvio housuissa on hiukan vieras itselleni, joten ilahduin kuin bongasin täydellisen kukkakuviollisen bleiserin Zarasta. Bleiseri on joustavaa materiaalia, eli todella mukava päällä. Sen lisäksi, bleiseri on normaalia rennompi leikkauksen ansiosta, joten se on loistava arkeen. Rekissä bleiseri ei näyttänyt yhtään niin hyvältä kuin päällä, eli yritän ottaan asukuvaa siitä heti kun kerkeän! Mitä mieltä te olette kukkakuviosta? Tuleeko liikaa mieleen “mummo” look?

 Flower print on the trousers are a bit challenging, so when I found this flower blazer from Zara, I had to get it. The style and cut is relaxed, so it’s perfect for daily wear. As soon as I get pictures of it on me, I’ll post them here. What do you think of flower patterns in clothes? Do you think it’s too “granny”?