Nyt tuli sama tilanne vastaan kuin monella muulla bloggarilla. Eli tarvitsen lisätilaa kuville…Olen muutamasta blogista lukenut, että lisätilaa voi ostaa? Kuinka moni teistä on päätynyt tähän vaihtoehtoon? Luin myös jotain kuvien kokojen muuttamisesta pienemmiksi, mutta en täysin ymmärtänyt voiko niitä vanhoja kuvia pienentää ja miten? Toiseksi, saako sitä tehtyä kaikille kuville samanaikaisesti? Olisi ihan super jos sieltä ruudun toiselta puolelta löytyisi apureita!  What to do? Kiitos jo etukäteen avusta!

You May Also Like

6 comments

Reply

Helppoa!! Mä sain avun näin: käsittelen kuvat Picasalla. Alhaalla on komenti “Vie”, joka pienentää kuvat automaattisesti 800:aan pikseliin. “Viet” kuvan haluamaasi kansioon. Google ei välitä niin pienestä pikselikoosta. Ja sitten pienennetyt kuvat blogiin. Eli ei tarvitse luoda mitään uutta tiliä tms. Tästä kiitos siipalleni, joka jaksoi pyöritellä ongelmaa, kunnes keksi tämän. Jos jotain jäi hämäräksi, laita toki blogiin viestiä. : )

Reply

Marjukka:

Voi kiitos tuhannesti Marjukka 🙂 Kokeilen huomenna jos saisin asian hoidettua (ilman veljen apua 😉 )! Ja kiitos tarjouksesta, eli laitan mailia jos tuntuu etten saa kokoja millään muutettua 🙂 Ihanaa kun sain apua asiaan, eli kiitos vielä tuhannesti!

Reply

Kuvatilan ostamista käytin silloin kun olin japanissa vaihtarina ja kirjoitin siellä blogia. Visalla maksoin googlelle ja taisin ostaa pienimmän paketin 5 dollarilla vuodessa ja se riitti todella hyvin, eli ei ole kallista lystiä 🙂

Reply

Bunny:

Kiitos sullekin vinkistä 🙂 Toi on sit plan b, jos en saa sitä kuvakokoa pienemmäksi (mikä on mahdollista mun olemattomilla tietokone taidoilla ;))

Reply

Heii, eli muuttuuko tuolla Marjukan tyylillä vanhojen kuvien koko blogissa vai sitten niiden uusien kuvien, jotka blogiin lataa “viemisen” jälkeen? Saitko Sofia homman onnistumaan?

Reply

Vanilla:

Itseasiassa, en tähän hätään ehtinyt perehtyä asiaan sen enempää ja muutenkin Picasa on vielä suhteellisen vieras itselleni, joten päädyin ostamaan lisätilaa (n.2€ kk). Heti kun jaksan perehtyä asiaan ja saada kuvat pienemmiksi (siis ne vanhat kuvat), lopetan laskutuksen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *