Monica Vinaderin korut on todella upeita. Olen ihastunut etenkin tuohon Fiji käsikoruun. Kokoelmasta löytyy myös monia muita ihania koruja ja hinnat on kohtuullisia. Vinaderin koruja myy moni nettiputiikki, mutta merkin omalta kotisivulta näkee kokonaisuudessa malliston ja sieltä voi myös tehdä ostoksia. Naisille vinkkinä, että sivulta löytyy “For Him” osio, mistä voi tilata myös miehille koruja. Oma poikaystäväni tilasi itselleen juurikin tuon Fiji käsikorun ruskealla nauhalla, joten jäädään odottamaan millainen se on livenä.
Monet julkisuuden henkilöt on myös tykästynyt merkkiin, ja käyttävät Vinaderin koruja niin arjessa kuin juhlassa. Mitä te muut tykkäätte?

I really love jewellery by Monica Vinader. Especially the Fiji bracelet is beautiful! The brand also carries many other beautiful designs, which can be viewed from their website. Celebrities have also falled for Monica Vinader’s pieces and I don’t blame them. Just so gorgeous!

You May Also Like

3 comments

Reply

Super kauniita! Kiitos vinkistä – olen kuullut muidenkin hehkuttavan kyseistä merkkiä, munkin täytyy nyt ihan perehtyä. /Veera

Reply

Todella upeita koruja! 🙂

Laapa
laapalaura.blogspot.com

Reply

Veera:

Kiva, että vinkki auttoi :)Kannattaa ilman muuta tarkistaa Vinaderin nettisivut, monia ihania koruja! Ja nyt on hyvä aika vinkata esim. perheellesi kyseisestä merkistä kun Äitienpäivä lähestyy… 😉

Laapa:

On todella 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *