Eilen illalla laskeuduttiin Nizzaan ja siitä jatkettiin autolla tänne Italian puolelle. Meidän hotelli sijaitsee vuorilla n.10min ajomatkan päästä Portofinosta. Hotellista on ihan mielettömän upeat maisemat merelle, sekä iso terassi huoneen edessä jossa voi istua iltaa. Tuntuu niin lomalta!
Käytiin tänään Portofinossa ja onhan se mielettömän kaunis paikka. Pieni ja mikä parasta, “keskusta” on autoton. Eli satamassa voi kävellä ilman, että pelkää jäävänsä auton alle. Sielä on myös ihania ravintoloita ja viinibaareja, sekä tietenkin yleellisia kauppoja. Yksi upea Pradan laukku kolahti täysillä. Se jäi kyllä hyllyyn odottamaan onnekasta ostajaa. Jotain pientä itselläni lähti mukaan, josta huomenna lisää! Toivottavasti sielä Suomessa ilmat on parantunut eilisestä?


Portofino is beautiful! The entire Italian coast is amazing and there’s so much to see…definitely a place where I want come back one day. Portofino had some cute stores and I found something small which I’ll show you tomorrow!

Hotellihuoneen kauniit näkymät!
Toimin yleensä kartturina matkoilla. Rakastan ajaa, mutta täällä kaikki kadut on niin kapeita,että pelkään naarmuttaa autoa…
Farkut oli ehkä vähän liikaa +27 asteessa…Päällä Filippa K:n paita, Current/Elliottin farkut, Minellin balleriinat, LV laukku ja Cheap Mondayn aurinkolasit