Tuntuu, että kesässä mennään nyt taaksepäin sen sijaan että ilmat paranisi. Toisaalta, nyt on vasta kesäkuun alkua, joten aika normaalia nämä ilmat on tähän aikaan vuodesta. Viileiden ilmojen takia sain viime viikolla testattua ensimmäistä kertaa uusia bootseja ja oli juuri niin hyvät jalassa kuin miltä tuntui jo sovitellessa! Käytiin keskustassa kaupoissa ja Strindbergillä lounaalla. Toast skagen ja lihapullat on aina yhtä hyvä valinta! Päällä oli bootsien lisäksi nahkatakki ja villaneule. Niillä pysyi lämpimänä!

Last week the weather was still cold, so I had a good reason to wear my new boots! Me and my boyfriend walked around Helsinki and had lunch at Strindberg, which is one of my favourite restaurants. With my boots, I wore a leather jacket and a wool knit to keep me warm.

You May Also Like

4 comments

Reply

Täydellinen rentoiluasu 🙂 Hei miten kauan sulla on ollut tuo Speedy? Mietin tuota patinoitumista kahvoissa, jotka ovat koko ajan kuitenkin käytössä. Oma Neverfullini patinoitui tosi nopeasti sellaiseksi hunajaiseksi ja nyt epäilyttää, kun harkinnassa on tuo Speedy Monona, että kahvat tummuvat ennätysvauhtia. Mitä mieltä olet?

Reply

Girly Style:

Kiitos 🙂 Speedyni ostin n.7 vuotta sitten. Nahkaosat patinoituu aika nopeesti ja itse käytin laukkua melkein non-stop silloin kun sen hankin. Eli oli heti aika kovassa käytössä 🙂 Itse kuitenkin tykkään siitä että kahvat patinoituu koska se vaalea nahka ihan uusissa LV:n laukuissa näyttää jotenkin tosi halvalta. Makunsa kullakin, mutta itselleni sopii paremmin kuin hyvin, että ne kahvat värjääntyy ja niistä näkyy käytön jälki 🙂 Uskon, että LV:n kaikki vaalean nahkaiset yksityiskohdat tummentuu aika nopeasti, eli se kannattaa ottaa huomioon!

Reply

Ihanat bootsit! Ihana asu! 🙂

Reply

Kiitos Madeleine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *