Eilen oltiin illallisella Teatterissa ja sen jälkeen drinkeillä Glödissä. Päälle valitsin farkkupaidan ja taas ne samat valkoiset farkut. Tuntuu, että voisin pukea ne päälle päivittäin! Mallikin ollut niin hyvä, että täytyy käydä sovittamassa samoja mustana. Ja aurinkokin näyttäytyi eilen, jesss! Kyllä se kesä tästä…

Yesterday evening we had dinner and drinks in Helsinki. I wore a denim shirt with the same white jeans I’ve worn so many times already. I have a feeling they’ll be the most used piece in my closet this summer. And the sun finally showed up, so we are hoping that the sunny weather is back for good!

Paita, housut, balleriinat: Zara, Huivi: Louis Vuitton, Clutch: Miu Miu, Aurinkolasit: Cheap Monday, Kello: MK

You May Also Like

3 comments

Reply

Tykkään jälleen asustasi, yksityiskohtia myöten 🙂 Tosi hyviä kuvia!

Sitten täytyy kysäistä, kun olen suunnitellut tuollaisen LV:n huivin ostoa, mutta hautasin ajatuksen kuullessani niin paljon puhetta sen huonosta laadusta. Onko se tosiaan niin huonolaatuinen, ei ns. hintansa arvoinen??

Reply

Kiitos 🙂

Oma huivini näyttää lähempää katsottuna aika huonolta…lankoja lähtenyt purkaantumaan ja se on vähän nyppääntynyt. Harmi, sillä tykkään huivistä paljon! Arjessa itseäni ei haittaa se, että se on hieman “käytetyn” näköinen, mutta tottakai olettaisi että kyseisen hintaluokan huivi pysyisi paremmassa kunnossa :/ Toisaalta materiaali on kuulemma niin herkkää että sen kanssa pitää olla varovainen. Eli vaikea valinta sulla 🙂 Itse kyllä tykkään huivista hirveästi, mutta sen kanssa pitää olla aika varovainen!

Reply

Okke…kiitos vastauksestasi!:) Taidanpa jättää huivin hankkimatta 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *