Tänään suuntaan Italian rannikolle Portofiinoon muutamaksi päiväksi, jonka jälkeen matka jatkuu takaisin Monacoon. Taitaa muuten olla viimeinen kerta vähään aikaan kun suunta on sinne. Tuntuu varmasti hieman oudolta, kun sunnuntaina suuntaan lentokentälle tietämättä milloin palaan. Se ehti kuitenkin olla koti kolme vuotta. Suuntana on kuitenkin Pariisi, jossa meitä odottaa kämpän haku ensi syksyksi, joten eiköhän siitä saa taas uutta mietittävää. Pariisin jälkeen vuorossa on Orleans, josta poikaystäväni on kotoisin. Sieltä sitten takaisin Suomeen nauttimaan maailman kauneimmasta kesästä!

I’ll be travelling for the next few weeks and my schedule is the following: Portofino, Monaco, Paris and Orleans. I’ll keep you updated!

You May Also Like

8 comments

Reply

Hyvaa matkaa, enjoy!

Reply

Kiitos Paula 🙂

Reply

Oi, paljon reissausta tiedossa! 😀 Oikein ihanaa matkaa! 🙂 Itse palasin pari päivää sitten Turkista, missä mittari näytti joka päivä yli 30 astetta ja voihan sitä masennuksen määrää kun näin Suomen sään… 😀 Toivottavasti paranee asap! 🙂

Reply

Kiitos Jaana 🙂 Pieni lämpöero Turkin ja Suomen välillä 😉 Pidetään peukut pystyssä että ilmat lämpenis myös sielä! Toivottavasti teillä oli onnistunut reissu 🙂

Reply

Voi miten ihania matkakohteita! Minun uusi Keepall:ini odottaa vielä käyttöön pääsyä, onneksi heinäkuussa on reissua tiedossa 🙂

Reply

Täällä Portofinon alueella on kyllä huimat maisemat! Ihanaa, pian säkin pääset käyttämään sun uutta kaunista ostosta 🙂 Oma keepall:ini pääsi ensimmäiselle matkalleen eilen ja oli kyllä ihan huippu!

Reply

Huh, miten paljon matkailua! 🙂 Minusta tuntuu etten ole pariin kuukauteen ollut yhtään kokonaista viikkoa kotosalla, mutta kyllä tämä minun matkustaminen kalpenee sinun reissujesi rinnalla!
Oikein paljon tsemppiä asunnon hankintaan, toivottavasti löydätte itsellenne kivan kodin hyvällä sijainnilla! 🙂

Reply

Kaikki reissut tuli kyllä nyt samaan aikaan 🙂 Ja kun tultiin tänne Etelään, niin edullisempaa lentää suoraan Pariisiin kun siitä kotiin ja sitten taas tänne. Ja onneksi loppukesän ehdin viettää Suomessa…se kun on niin ihana 🙂 Ja kiitos, kovasti yritetään löytää jotain kivaa…ihan helppoa se ei ole, mutta eiköhän me jotain keksitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *