Pariisin kuudes kaupunginosa on tulevaa asuinaluettani. Kyllä, saatiin vihdoin asunto! Vielä sellainen joka oikeasti haluttiin, joten ollaan tosi helpottuneita. Asunnon hakeminen Pariisista osoittautui paljon odotettua hankalammaksi ja kun siihen lisätään vielä kaksi suhteellisen kranttua ihmistä, niin johan oli tekemistä. Vielä sekin, että sielä joutuu kilpailemaan asunnoista, eli vaikka löytäisikin täydellisen niin ei ole mitään takeita, että juuri sen saisi. Omaksi onneksi poikaystäväni on ranskalainen, joten jos se helpotti kaikkea ihan tajuttoman paljon. Aloinkin miettimään, että mitä jos etsisin asunto yksin…täytyy nostaa hattua kaikille ulkomaalaisille ketkä huonolla ranskalla on sieltä asunnon löytänyt! Muutto siis Pariisiin syyskuussa, can’t wait!

We finally found a really nice apartment in Paris, which is located in the 6th arrondissement (my favourite area in Paris). I’m so lucky to have a French boyfriend, because finding a place in Paris with very poor French skills, would have been a nightmare. It already turned out to be difficult, but luckily we found something we are happy with.
So Paris, see you in September!

You May Also Like

6 comments

Reply

Ihanalta näyttää:) Onnittelut asunnosta, niitä tosiaan on melkeen mistä vaan ihan mahdoton löytää! Mennään sit just ristiin kun poikaystävä pääsi Monacoon opiskelemaan ja muutetaan sinne syksyllä!

Reply

Kiitos Bella 🙂 Ja onnea sun poikaystävälle opiskelupaikasta! Mun muutamat ystävät jäi sinne vielä lukemaan maisteriksi, joten varmasti tuun käymään sielä kun Pariisista Nizzaan lentää tunnissa 🙂 Eli otan suhun sitten yhteyttä! Ihanaa kesää sulle ja toivottavasti törmäillään!

Reply

Onnittelut asunnon saannista! Niitä itseään miellyttäviä on aina niin vaikea löytää.. Jos nuo kuvat ovat kuudennesta kaupunginosasta, niin ihanalta näyttää tuleva asuinalueenne 🙂

Reply

Kiitos paljon Ann 🙂 Ja totta, kun on itsellä joku kuva siitä minkälaisessa asunnossa haluisi asua, niin oikean löytäminen on todella vaikeata. Varsinkin kaupungissa missä asuntomarkkinat on ihan mielipuoliset…Noh, onneksi löydettiin kiva koti 🙂 Ensimmäinen kuva ja kaksi viimeistä on omalta asuinalueeltani, ja muut on lähettyviltä!

Reply

Kuulostaa unelmalta! Onnittelut ja miellyttavaa muuttoa!

Reply

Kiitos paljon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *