Palasin Ranskasta takaisin Suomeen viikonloppuna ja matka jatkui heti landelle. Yksi projekti jäi nimittäin kesken ennen lähtöä, melkein neljä viikkoa sitten. Saunan vieressä on ollut huone, joka on ollut milloin missäkin käytössä. Suunnitelmissa on laajentaa päämökin keittiötä jossain vaiheessa, joka tarkoittaa sitä, että yksi makuhuone tulee uupumaan. Siitä syystä otin tämän kesän projektiksi loihtiä saunan viereisestä huoneesta kivan makuhuoneen, jossa itse tulen luultavasti asustelemaan. Huone on sen verran pieni, että halusin maalata sen valkoiseksi, jotta siitä tulisi avarampi. Ajattelin alkuun, että nopeastihan tuollaisen pienen huoneen maalaa, mutta olihan se aika puuduttavaa hommaa kun sen tekee huolella ja vielä useamman kerran.

Nyt kun maalaushommat on melkein valmiina, on aika miettiä sisustusta. Itselläni on todella moderni maku ja rakastan mm.lasia ja kromia. Landelle ei kuitenkaan liian moderni tyyli sovi, joten tuskailenkin nyt siitä miten sistustaisin huoneen. Pääosaa tulee kuitenkin esittämään sänky, sillä huoneessa ei tuskin tule vietettyä sen enempää aikaa. Sängyn jälkeen tilaa jää todella rajallisesti, eli tekstiileillä tulee enemmänkin sisustettua. Iskin silmäni ruskeaan lehmäntalja mattoon Ikeassa, joten ehkäpä yritän luoda kodikkaan kokonaisuuden sen ympärille. Miten te sisustaisitte näin pienen huoneen?

Before leaving to Italy and France almost a month ago, I was doing a little project at our summerhouse. There has been an empty room with no proper use, which we want to make into a bedroom and this is my project for the summer. I wanted to paint the room white, because it’s so small and the white color makes it seem bigger. Now that the painting work is done, all I have to do is decorate it…I have some ideas, but since my style is very modern (and modern does not work at the summerhouse), I’m having so difficulties deciding which way to go. How would you style a room that small?

You May Also Like

2 comments

Reply

Mulle tuli heti aika selvä kuva tilasta vaikka nyt en ihan suuruudesta tiedä mutta innostuin miettimään sinne sisustusta;) Laittaisin sinne jonkin pempeäpäätyisen suoralinjaisen valkoisen sängyn, valkoisen lipaston jossa voisi olla lasilevy päällä tai lasisia lamppuja niin saisit sen lasielementin, jonkin ihanan ison kromin värisen peilin, lehmäntaljaan sointuvan kevyen nahkanojatuolin ja näyttävän jalkalampun. Värimaaliman pitäisin juurikin valkoisen, tumman ruskean ja kromin sekoituksena joka avartaa tilaa mutta silti tuo vähän kontrastia. Mutta sullahan on loistava maku niin eiköhän siitä tule hyvä mihin vaan päädytkään:) Esittele sit millainen on lopputulos kun saat valmiiksi!

Reply

Tila on kyllä tosi pieni ja sängyn jälkeen sinne ei kyllä jää tilaa oikein muulle 🙂 Valkoinen sänky on jo tiedossa ja kromatut lamput on tarkoitus laittaa kummallekin pöydälle. Iso valkokehyksinen peili tulee sängyn päälle. Näin pitkälle oon päässyt ja meidän suunnitelmat kuullostaa kovin samanlaisilta 🙂 Ja tosissan jos tilaa olisi enemmän voisin saman tien tehdä kaiken just sun suunnitelmien mukaan! Kuullostaa nimittäin niin hyvältä 🙂 Seuraavassa projektissa sitten! Joo, esittelen huoneen kun se on valmis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *