Rakastan syksyä ja etenkin sesongin vaatteita. Musta on yksi lempiväreistäni, joten syksyllä on ihanaa kun voi pukeutua mustaan päästä varpaisiin ilman, että se näyttää liian raskaalta. Musta nahka houkuttelee myös oikein kunnolla tänä syksynä!

Pidän neuleista kovasti ja ne on syksyksi mitä parhaimpia. Niitä on niin helppo käyttää ja usein olen tosi laiska pukeutuja, joten neule ja hyvät farkut pelastaa päivän. Tänä sesonkina tykkään kovasti viininpunaisesta, haalean roosasta ja harmaasta väristä neuleissa. Ja rakkaus raitoihin sen kun jatkuu!

Ihastus myös studseihin jatkuu…etenkin kengissä. Oma tyylini on sen verran simppeli, että studseilla saa ilmettä asuun helposti! Täydellisten farkkujen etsintä ei varmasti lopu koskaa, mutta Zarasta löysin tosi hyvin istuvan mallin ja vielä täydellisellä pesulla.

Parka takit on vasta nyt alkanut iskeä omaan makuuni. Sopiva parka takki tuo kivaa rentoutta asuun ja sopii täydellisesti arki käyttöön!

Mitkä on tiedän must hankinnat tänä syksynä? Entä mitkä trendit koette omaksenne?

As much as I love summer, I can’t wait for Fall to begin! I’ve always loved Fall clothing and this season, I love the all black look, black leather and knits in different colors. I’m still into studs and love them especially in shoes. 

I’ve been searching for perfect skinny jeans (this search will probably never end) for a while now, but I found a very nice pair in Zara. The cut and color in them was close to perfect! And a parka coat would be great for daily use…

All Black

Knits
Studs

Perfect Skinny Jeans

 Parka Coat