Ilmat on hiukan viilentyneet, joten eilen kokeilin jo vähän syksyisempää asua. Burgundyn värinen neule on löytö Hennesin miestenosastolta. Neule on tehty puuvillasta ja silkistä, joten se on todella ihanan tuntuinen päällä. Bootsit taas tuo vähän räväkämpää ilmettä muuten niin yksinkertaiseen asuun.
Fall, now I’m ready for you!

Burgyndy is a beautiful color for Fall and this knit is a great find from H&M Men’s department. The studded boots make the oufit look a bit more interesting since it’s so simple otherwise. 
Fall, now I’m ready for you!

Sweater H&M (Men’s)
Scarf Louis Vuitton
Bag Céline
Boots Zara

You May Also Like

4 comments

Reply

Ihana neule! Mun täytyisi ehkä vierailla useammin miestenosastolla 🙂 Ja nuo bootsit, vau, sopii sulle upeasti! psst. toivottavasti et pahastu jos matkin sua hankkimalla saman neuleen, näyttäisi kuvassa ainakin ihan täydelliseltä sinertävän viininpunaiselta ja mallillta :))

Reply

Aina kun mun poikaystävä on täällä niin käyn sen kanssa miestenosastoilla (harvemmin sinne itse eksyn). Sitten käy niin että molemmat kiikuttaa samoja vaatteita kassalle 😉 Haha, poikaystävä myös osti saman neuleen, joten meijän täytyy ajoittaa niiden käyttöä ettei vahingossakaan laiteta samoja päälle samaan aikaan! Sama neule oli myös monessa eri värissä ja harmaakin oli upea. Siitä vaan ei omaa kokoa enää jäljellä (ainakaan silloin) 🙂 Ja kuules, kipase äkkiä hakemaan tää neule, se on ihana 🙂 Omani hankin Kämpin Hennesistä sieltä yläkerrasta!

Reply

Onpa ihana neule! Tänään juurikin kiertelin H&M:n miesten osastolla ja löysin monta itsellekkin mieleistä juttua 🙂 Mukaan tosin lähti vain harmaa basic college kympillä! Tuota neuletta täytyy ehkä käydä vielä kurkkimassa 😉

Reply

Miesten osastoilta löytää kyllä välillä aarteita 🙂 Tämä neule on yksi niistä! Todella ihana päällä ja väri ihan nappi. Itsekin löysin sieltä college paidan kerran! Kannattaa kyllä ehdottomasti käydä tarkistamssa jos löytyisi tätä neuletta…värejäkin oli monia 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *