Olen kuullut niin paljon hehkutusta tästä vanhasta Pariisilaisesta tavaratalosta, että se oli nähtävä. Le Bon Marché koostuu kahdesta “talosta” ja on täällä “vasemmalla puolella jokea” (rive gauche). Toisessa rakennuksessa on mieletön ruokaosasto ja toinen on keskittynyt asusteisiin, muotiin ja huonekaluihin yms. Käytiin ensimmäiseksi ruokapuolella ja voi että…herkkuja oli ympäri maailmaa ja sieltä sai kaikkia ihania turhuuksia. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka ja täällä voi aika tosissaan hurahtaa!

Sitten matka jatkui tien toiselle puolelle ja jo ikkunasta näin että tulisin viihtymään sielä…voi apua mikä paikka. Mentiin sinne kahdeksan jälkeen illalla (torstaisin ja perjantaisin sulkevat yhdeksältä) ja sielä sai katsella upeita juttuja melkein yksin. Ihana rauha, kiireetön fiilis ja ympärillä mitä kauneimpia vaatteita, koruja ja laukkuja. Ah, sielä mieli kyllä lepäsi! Voisin ottaa ihan tavaksi käydä sielä iltaisin kävelyllä…sen jälkeen stressi on kadoksissa 😉

Suosittelen siis sielä vierailua kaikille! Le Bon Marché  – 24 rue de Sèvres.

I have been hearing about Le Bon Marché ever since I moved to Paris. We finally went there last week, and it was definitely a little piece of heaven. The grocery section is amazing (we could have stayed there for ages) and they have food from all over the world. On the other side of the street from the grocery section, there is the actual department store. I knew I would love it as soon as I saw the windows…It’s filled with the most beautiful things you can imagine and it’s so calm there, that you forget that you are in busy Paris. This place is definitely wort a visit! You can find Le Bon Marché on 24 rue de Sèvres.