Pariisiin on tullut todellinen syksy. Ilmat ovat viilentyneet selvästi, välillä sataa vettä kaatamalla ja välillä taas aurinkokin näyttäytyy pilvien takaa. Tällainen sää on kaikista vaikein pukeutumisen kannalta. Ei tiedä kuinka paljon pitäisi olla päällä ja jos vettä tulee kuin aisaa niin nahkakengät ei ehkä ole parhaimmasta päästä…

Tämän päivän huonoa säätä lähdin uhmaamaan juurikin nissä nahkakengissä ja lempilaukussa. Ei ehkä fiksuin veto, mutta selvittiin juuri ja juuri sateen alta kotiin. Tuosta Stylestalkerin takista on muodostunut yksi ihan lempparini lyhyessä ajassa. Nyt kun ilmat ei vaan viilentyisi liikaa niin pystyisin käyttämään sitä vielä pitkäään…hope so 🙂 Ihanaa päivää teille kaikille!

Ja hei muuten, olisi ihan super jos ehtisin kyttämään Pariisin muotiviikkojen lokaatioiden lähelle, jotta saisin tänne otettua kuvia muotiväen tyylistä. Tykkäisittekö?

The weather in Paris is getting colder and rainy. Today it’s been cloudy, some rain and some sun as well. It’s so difficult to dress for this type of unpredictable weather. This morning I left the house with leather boots, my favourite bag and the new Stylestalker jacket. We made it back home justa as it started raining…I should really consider buying proper rain boots, because I’ve heard it rains a lot in Paris during Fall and Winter! 

I hope all of you have a nice day 🙂

You May Also Like

8 comments

Reply

Moikka!
Kuvia Pariisin muotiviikoilta ehdottomasti tänne ! Olisi aivan mahtavaa!:)Bongasin sun blogin Alexan postauksesta joten plussat Alexalle ja sulla on aivan mahtava tyyli!!!!:)

Reply

Heippa Mari!
Yritän päästä paikan päälle jos vaan mitenkään ehdin…ja juuri nyt tuo tolkuton sade ei hirveästi motivoita lähteä metsästämään muotiviikkojen tyylileidejä 😉 Mutta toivon, että saisin edes jotain kuvia! Ja kiitos, kiva että löysit tänne ja suuri kiitos Alexalle kun linkitti tämän blogin 🙂

Reply

En ole ennen kommentoinut, mutta Louboutinin myyntikuvistasi on aivan pakko sanoa, että olet kuin keiju Kim Kardashianin vieressä ja paljonpaljon kauniimpi!

Reply

Hih, kiitos ihana 🙂

Itse olen, ja aina ollut, todella hentorakenteinen ja vaikka nyt “muodot ja naisellisuus” tuntuvat olevan päivän sana, niin viihdyn paremmin kuin hyvin tässä pienessä kropassani 🙂 Ja kaikilla meillä on niin erilaiset vartalot, että omasta mielestäni naiset ketkä on sinut itsensä kanssa (oli sitten muodokkaampia tai hoikempia)on kaikki kauniita.

Ja täytyy sanoa, että mun mielestä Kim Kardashianin kasvot on kyllä jotain niin huikean kaunista, joten otan suurena kohteliaisuutena sun kommentin. Eli kiitos 🙂

Reply

Kiitos, etta paivitat saatietoja Pariisin suhteen, olenkin jo miettinyt millaisen takin kanssa matkustan sinne kolmen viikon kuluttua. Ehka musta villakangastakki ei ole liikaa lokakuisessa Pariisissa?

Reply

Jos sama meininki jatkuu taalla saiden suhteen niin kolmen viikon paasta voit jo ottaa toppatakin mukaan 😉 nain jo tanaan muutamia toppatakkeja! itse en ihan viela sellaista vetaisi kylla paalle (varsinkin kun metrossa on aina niin kuuma)mutta villakangastakin voisin hyvin vetaista niskaan. Etenkin illalla 🙂 Pidetaan nyt peukkuja etta saat lampenisi ja sateet siirtyisivat siksi kun te tuutte!

Reply

Miks käytät jotain hiton salanimeä. Ei hyvää päivää 😀

Reply

Öööö, salanimeä? Ihan omaa toista kastenimeäni käytän 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *