Olen ollut niin hidas teidän postaustoiveiden suhteen, pahoittelut siitä. Sain sentään yhden toiveen tehtyä ja se oli normaalipäiväni kuvina. Otin yksi arkipäivä pokkarin mukaan ja heti aamusta räpsin kuvia pitkin päivää. Eli tässä kuvia siitä miltä mun normaali arki näyttää mitään kaunistelematta 🙂

One of my readers asked me to do a post of how my normal day looks in pictures. I finally managed to do it and here is my last Wednesday in pictures 🙂

6.45 – 8.00
Heräilen hieman ennen seitsemää, tarkistan koneelta mailit, blogin ja uutiset. Aamupesun jälkeen syön aamiaista, pukeudun ja lähden liikenteeseen.

8.00-8.45
Lähden kotoa kävelemään metropysäkille, jonne on matkaa reilut viisi minuuttia. Vaihdan metroa kerran, ja koko matka kotiovelta koululle kestää n.45min.

9.00 – 12.00
Tänä keskiviikkona oli poikkeuksellisesti ainoastaan yksi luento. Normaalisti olen koulussa aamusta iltapäivään.

12.00-14.00
Metrolla takaisin kotiin syömään lounasta. Vaatteiden vaihto ja taas menoksi.

14.00-18.00
Kävin pankissa ja postissa, sekä tapasin ystäväni kahvin merkeissä.

18.30-23.30
Olen takaisin kotona ja hoidan blogijuttuja ja teen kouluun liittyviä hommia. Syödään illallista yhdeksän maissa ja iltapesun jälkeen vedän villasukat jalkaan ja oloasun päälle ja katsellaan lempisarjojamme (mm. Dexter ja True Blood on meidän suosikkeja).  Nukkumaan pyrin menemään ennen puoltayötä ja herätys päälle seuraavaksi aamuksi.

Eli tällaista se arki täällä on. Hyvin tavallista kuten kuvista näkyy 🙂

So this is my normal day. Very normal indeed 🙂