Eilen Pariissa oli niin kylmä, etten meinannut pärjätä edes untuvatakillani. Itse inhoan kylmää, mutta yksi hyvä puoli siinä on; voin nimittäin syödä raclettea vaikka joka viikonloppu! Täällä juuri parhaillaan valmistelenkin raclette iltaa ystävien kanssa 🙂

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Preparing for a raclette night with friends 🙂 Have a great weekend!


Viime aikoina olen laittanut paljon vanhoja juttujani huuto.nettiin ja nyt tuntuu, että sitä käyttämätöntä tavaraa löytyy kaapeista vielä lisää. Joku päivä voi kaduttaa joidenkin juttujen myynti, mutta tällä hetkellä haluan eroon kaikesta tarpeettomasta. Mielummin haluan kaapin missä on vaikka kymmenen tarkoin valittua laadukasta tuotetta, verrattuna kaappiin joka tursuaa vaatteista joista suurintaosaa tulee harvoin käytettyä.

Vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita tulee sitä paitsi aina ostettua lisää, joten toisesta päästä on luovuttava. Näin ainakin koen sen omalla kohdallani 🙂 Plus tällä hetkellä meidän kaappitila täällä Pariisissa on erittäin rajallinen, joten olen saanut kyllä tarkkaan harkita mitä haluan säästä ja minkä laitan kiertoon. Hyvä näin 🙂 Luovun vielä Burberryn 100% cashmere huivistani ja kiinnostuneet löytävät sen huuto.netistä.

Onko täällä muita kenellä on sama “vaatekaappi logiikka”?

 If anyone is interested in a Burberry scarf (100% cashmere) you can contact me by email!