Viikonloppuna käytiin kaupoissa ja tarkistettiin yksi flash sale. Näistä flash sale myynneistä voi löytää todellisia aarteita. Bongasin mm. Burberryn trenssin, jonka hinta normaalisti 2900€ ja nyt se oli 600€. Paradan korkkarit kaikki 200€. Ei paha.  Päälleni puin “farkkuasun”, johon lisäsin leopardikuviolliset balleriinat, mustan takin sekä karvakauluksen. Tuollainen karvakaulus on muuten hirmu helppo tapa muutta yksinkertaisen takin ilmettä ihan täysin.

I got a message from my friend about a flash sale this weekend and of course had to check it out. The sale was pretty amazing and the prices very good. You could get a Burberry trench for 600€ (before 2900€) and Prada heels for 200€. Definitely a place where you can make amazing finds!
I wore a jean shirt and shorts, but to avoid the look being too “cowgirl”, I added a black coat and leopard print ballerinas. The fur stole is an easy way to change the look of any jacket and it keeps you warm.

Jacket, shirt, shorts, stole Zara
Knit Filippa K
Shoes Pretty Ballerinas
Bag Mulberry
Sunglasses Lindex

You May Also Like

4 comments

Reply

Oi, kuulostaa hyvältä nuo alet! 😉 Tulee jotenkin mieleen himoshoppaaja-elokuva. Ja tuo Zaran farkkupaita on ihana, löytyy meinaan omastakin kaapista!

Reply

Joo, heti kun sain tiedon tästä alesta niin eikun ovesta ulos kiireellä 😉 Haha, se elokuvan kohtaus on niin huvittava…tuolla sai kyllä katsella ihan rauhassa 🙂 Aika luksusta sanoisin! Joo toi on ihana tuo paita…täytyy hankkia nyt mustat housut sen pariksi 🙂

Reply

Ihana pariisitar!;) tarttuiko mukaan jotain?

Reply

Hih, kiitos Annina 🙂 Ja ei valitettavasti..sovitin muutamia juttuja, mutta sitten järki vei voiton 😉 harvemmin näin tapahtuu, mutta hyvä että tapahtui koska minkään niiden sovittamien tuotteiden perään en ole joutunut haikailemaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *