Käytiin eilen ystäväni kanssa katsastamassa Van Cleef & Arpelin korunäyttely Musée des Arts Decoratifsissa. Sielä oli ihan huikeita koruja, joten suosittelen Pariisiin matkustavia vierailemaan sielä! Käveltiin museoon Jardin des Tuileriesin kautta ja voi miten kaunista sielä onkaan. Rakastan syksyä ja eilen päivällä oli ihan täydellinen syysilma; lehdet tippuivat puista, oli aurinkoista ja lämmintä (illalla sitten alkoi taas sade).

Hyvää viikonloppua kaikille 🙂

Me and my friend went to see the Van Cleef & Arpels exhibition at Musée des Arts Decoratifs yesterday and it was amazing. So many breathtaking pieces and at the end of it, my eyes were hurting, because the diamonds were sparkling so bright in the space which was otherwise dark 🙂 I highly recommend you to visit this exhibition if you’re in Paris! We walked to the museum through Jardin des Tuileries and it’s such a beautiful park. The architecture around it, the flowers, trees and statues make it a very relaxing place. Plus yesterday the weather was beautiful during the day…the perfect Fall weather 🙂 Hope you’ve enjoyed your weekend so far!

You May Also Like

4 comments

Reply

Ihanan kauniita kuvia! Kyllä Pariisin syksy on aika erinäköistä kun täällä koti-Helsingissä.. 😉

Voisinko tiedustella Paul Greenin kengistäsi, että vastaavatko mielestäsi normaalia kokoluokitusta? Harkitsen PG:n kenkien tilaamista netistä mutta koko vähän mietityttää..

Reply

Kiitos Maria! Eilen sattui olemaan aurinkoinen päivä, tänään on taas harmaata ja sataa 🙂 On se jännä miten kaikki näyttää auringossa niin paljon kauniimmalta!

Itselläni on yleensä 38 tai 38.5 koko. Näissä Paul Greenin tennareissa 38 olisi ollut ihan täydellinen, mutta sinne ei olisi mahtunut yhtään extra sukkaa sisään. Tilasin sitten sen puolikaan suuremman Turusta ja se oli parempi- nyt voin käyttää niitä vaikka tupla sukan kanssa kun ilmat viilenee 🙂

Reply

Onpas upeat maisemat!
Näyttää kyllä paaaljon paremmalta, kuin silloin joulukuussa 80-luvulla. Jos/kun näkymät on tätä luokkaa ja kun sieltä tosiaan varmasti löytyy myös hyvää asiakaspalvelua, niin EHKÄ voisi joskus harkita jättää ne törkeät tyypit tosiaan vaan omaan arvoonsa ja nauttia maisemista… hmmm…
mut ainakin haluan ensin käydä Berliinissä – sitä on kaikki kehuneet – ja ehkä myös vielä uudestaan Köpiksessä, kun sielläkään ei olla käyty kun viimeksi silloin 80-luvulla – ja ehkä myös veljeä moikkaamassa Brysselissä jaaaaa mitähän niitä vielä olikaan… :)))
Kiitos näistä kuvista ja keep up the good work:D t.Karin

Reply

Kyllä, suosittelen ehdottomasti matkaa tänne 🙂 Ja voi, niitä kohteita todellakin on niin monia…itsekin haluisin ties minne! Mä olin Berliinissä saksan ryhmän kanssa lukioikäisenä ja siitä paikasta jäi nihkeä kuva. Oli kylmä, pimeä ja käytiin museoissa vähän liikaa 😉 Mun taas pitäisi antaa sille kaupungille uusi mahdollisuus koska oon myös kuullut muilta pelkästään kehuja!

Hyvää viikonloppua Karin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *