Te jotka luette tätä blogia säännöllisesti, teidätte,että suosin neutraaleja ja tummia värejä. Itse en ole ikinä ollut kovinkaan taitava yhdistelemään useita värejä keskenään, mutta arvostan ja ihailen ihmisiä jotka sen taidon osaavat. Ystäväni on yksi heistä. Hänellä on taito yhdistää useita värejä, ilman, että kokonaisuus näyttää jotenkin sekavalta tai epätoimivalta. Hän näyttää upealta eikö?

My beautiful friend M has such a great sense of color. Since I wear a lot of neutral and dark tones, I wanted to do a post on my friend for a change (I’m sure all of you have had an overdose of me by now 😉  and her outfit. I really liked how she combined several different colors and yet, it all works so well. Thank you M, for allowing me to feature you here, you look amazing:)

You May Also Like

4 comments

Reply

Oh my little Parisian girl, thank you for this nice post! It is a pleasure for me to be a guest in your blog 😉 Bisous, M.

Reply

Well my dear, thank you for being so fabulous 😉 You have to give me a lesson on mixing colors! See you soon babe, bisous

Reply

ystäväsi näyttää nätiltä ja hänellä on tosiaan kivan värikäs, hänelle sopiva tyyli! noi vihreät sukkahousut on muuten oikein hauskat, vaikka ei kyllä omaan tyylini ehkä sopisikaan. hyvä tyyli ystävälläsi ja todella kiva, että hän suostui kuviin!

Reply

Hän on todella upea ja omaa ihana tyylin; mun omasta poikkeavan, mutta silti tykkään 🙂 Ja sehän on muodissa parasta, että jokainen voi ilmaista itseään ja omaa makuaan vaatteiden ja asusteiden kautta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *