Tässä yksi hyvä syy siihen miksi opiskelen muotia ja luksus markkinoita. Christian Louboutinin (ja monien muiden luksusmerkkien liikkeiden edessä) on jono. Ihmiset oikeasti jonottavat voidakseen kuluttaa monia satoja euroja yhteen kenkäpariin. Samaan aikaan maailman taloudesta puhutaan jatkuvasti huolestuneeseen sävyyn ja taantumasta varoitellaan. Moni sektori tekee tappiota ja työntekijoitä irtisanotaan. Samaan aikaan muodin luksusmerkit tekevät 150% parempaa tulosta verrattuna pariin vuoteen takaperin (esim. Céline). Nämä ovat siis merkkejä, joiden tuotteiden hinnat ja palvelut maksavat satoja ja tuhansia euroja. Aika uskomatonta jos multa kysytään.

P.S Lisäilin huuto.nettiin ison läjän vaatteita, muutamat kengät ja asusteita. Kohteita pääsette kurkkaamaan tästä!

People are waiting in line at Christian Louboutin (and many other luxury stores) to be able to spend hundreds of euros on a pair of shoes. At the same time, we are constantly warned about the global financial crisis and  the slowing down of the economy. Meanwhile, luxury brands are making unbelievable profits and that sector just keeps growing. Pretty amazing.

Hermes paper bags 

You May Also Like

8 comments

Reply

Niin, uskomatonta todellakin – tosin en kyllä aina ihan tiedä onko se hyvässä vai pahassa, you know?

Reply

I know, onhan se aika mielipuolista.

Jotkut sanovat, että tällaisina “huonompina aikoina” ihmiset ostavat harvemmin, mutta silloin kun ostavat niin satsaavat laatuun. En sitten tiedä.

Täytyy kylläkin muistaa, että esim Aasia kasvaa niin nopeaa vauhtia ja sielä ihan älyttömät määrät (Eurooppaan verrattuna)erittäin varakkaita ihmisiä, jotka oikeasti kuluttavat luksustuotteita kovalla syötöllä, joten luksusmerkkien tulevaisuus on ehdottomasti sielä suunilla ja Brasiliassa. Aasian markkinat ja kulutus sielä on suurin syy luksusmerkkien hyviin tuloksiin.

Tätä jonottamista en kyllä vieläkään tajua. Musta tuntuisi kyllä tosi tyhmältä jonottaa kauppaan, että saisin kuluttaa satoja euroja. Ja Hermesin myymälässä oli niin kova kuhina, että meno muistutti enemmänkin Stockan Hulluja Päiviä…unohdin hetkeksi, että nyt ollaan tosissaan luksus liikkeessä, eikä missään tavallisessa marketissa 🙂 Huh…

Reply

Hei oisin tosi kiinnostunut tosta valkoisesta Ralphin palmikkoneuleesta, oisko sulla kuvaa siitä päällä?:)

Reply

Heippa Lili 🙂 Mulla on se neule päällä tässä postauksessa: http://styleplaza.blogspot.fr/2012/08/cable-knit.html

Reply

Voitko myydä sen ihanan Burberryn beigen untuvatakin? 😉

T. Innokas ostaja

Reply

Haha, se taitaa jäädä vielä mun kaappiin majailemaan 😉

Reply

Mitä ja missä sä opiskelet? 🙂

Reply

Niinkuin postauksen otsikko paljastaa opiskelen “Luxury Goods and Fashion Industries” – maisterin tutkintoa Mod’Artissa Pariisissa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *