Mun silmääni yksinkertainen on kaunista. Tykkään minimalistisesta tyylistä, jossa on kuitenkin sitä jotain. Jonkun mielestä se voi olla tylsää, ja ymmärrän senkin näkökulman hyvin, mutta itseään vartenhan sitä pukeudutaan? Itse ainakin koen sen näin. En ikinä laittaisi päälleni jotain, ainoastaan miellyttääkseni muita. Kunhan itse viihdyn asussa ja se on omannäköiseni niin se on tärkeintä! Tottakai kokeiluita on hyvä tehdä, mutta nykyään tiedän aika hyvin mikä on se oma juttuni ja mikä ei. Ja parasta on, kun voi silti ihailla rohkeampia tyylejä muiden päältä 🙂

Oletteko te jo löytäneet oman tyylinne?

I like simple outfits with a little something. I think everyone should wear whatever makes them feel comfortable and I’m most at home when wearing simple items. I feel like I know exactly what works for me and what doesn’t, and this helps me a lot when doing shopping for example. I make way less “bad purchases” now 🙂 Do you feel that you’ve found your own style?

 Coat, shoes, clutch Zara
Tights Wolford
Sunglasses Céline
Watch MK
Bracelet Hermes

You May Also Like

14 comments

Reply

Et kuuleppas tosiaankaan ole mikään tylsä, todellinen fashionista ennemmin!;) Tääkin asu on tosi upea, toi viitta ja laukku on ihan mielettömiä:)

Reply

Hih,kiitos Lili 🙂 Laukku on hyva loyto Zaran viime talven mallistosta!

Reply

Upea asu, aivan täydellinen 🙂

Reply

Kiitos, kiva etta tykkaat 🙂

Reply

Ihania kuvia!:) Mulla alkaa tulemaan asukuvakriisi kun täällä tulee lunta viistossa ja alkaa olemaan aika kylmä, hyrr!

xx

Reply

Kiitos Alexa 🙂 Kauhistelin juuri kun tarkistin Helsingin saan ilmatieenlaitoksen sivuilta…paljon lunta ja ensi viikolla melkein -20 astetta?? Hui! Pariisissakin on kylla aika kylma ja tuuli on ainakin ihan jaatava. Lunta ei sentaan viela sada 🙂 Koittakaa parjailla siela ja kahden viikon paasta oon siela jakamassa sita tuskaa 😉

Reply

Komppaan Lilliä tässä kyllä ihan täysin! Aiva upea asu! 🙂 Ja olen siinäkin ihan samaa mieltä, että ylle pitää pukea vain sellaista, mikä tuntuu mukavalta 🙂

Reply

Kiitos Ida 🙂 Ja todellakin,paalle kannattaa pukea ainoastaan sita missa viihtyy!

Reply

Tosi tyylikäs asu! 🙂 Sulle sopii kyllä vaikka jätesäkki, kun olet noin ihanan hoikka ja kaunis…

Kyllä sitä vuosien varrella on oma tyyli enemmän tai vähemmän löytynyt. Ehkä viimeisen 5-6v aikana on karsiutunut ne hutiostokset ja tullut ostettua niitä ns. oikeita juttuja, mistä itse pitää. Ei enää mene niin paljon trendien mukana. Nytkin koetan ottaa jotain pieniä juttuja trendikkäistä jutuista ja lisätä niitä omaan kenties tylsäänkin pukeutumiseen.

Reply

Kiitos Betty 🙂 Ja ihan kaikkea en voi minakaan paalleni vetaa vaikka olenkin nain hoikka 😉 Mutta tykkaan reilummista leikkauksista juuri koska ne tasapainoittaa hyvin mun vartalon mallia!

Monella tyyli varmasti lutviutuu vuosien varrella ja sita oppii tuntemaan enemman mika itselle sopii. Ma yritan myos olla menematta liian paljon trendien mukana ja pysya uskollisena sille omalle tyylille. Trendi juttuja halutessa hankin ne edullisemmista ketjuista ja sitten ajattomiin juttuihin yritan saastaa ja panostaa 🙂 Niista voi sitten nauttia vuosia!

Reply

Tuntuu jotenkin hassulta kun pidät tollasta paksua takkia ja sitten tollasia avonaisia korkkareita:D Ihmettelen että eikö tule osalle vartalosta kuuma/kylmä… Mutta hyvä asu silti!:)

Reply

Tama asu oli antaa itselleni inspiraatiota enemmankin (ja toivottavasti teille lukijoille tietenkin), eli arkena en noin lahtisi liikenteeseen 🙂 Lisaisin tuohon biker bootsit ja vaihtaisin clutchin jareempaan laukkuun.

Tassa asussa lahtisin kyllakin illanviettoon tai ravintolaan mielellani 🙂

Reply

Asuhan on kaikkea muuta kuin tylsä! Todellinen inspiraatio, enää ei tosin avokkailla ole asiaa ulos 😉 Kevättä siis odotellessa.

Reply

Kiitos Elina 🙂 Totta, Suomessa ei enää avokkailla pärjää. Täällä pärjää vielä toistaiseksi vaikka aika kylmä alkaa jo olemaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *