Kävin Aleksanterinkadun Lindexillä tarkistamassa jos Missoni mallistosta olisi mitään enää jäljellä. Olihan sielä vielä muutama malli ja ilokseni löysin neuleen, jota lähdin sinne etsimään. Mukaan lähti myös pitkä mekko, jota ajattelin käyttää tunikana bikiinien päällä lomilla.

Olin teiltä lukijoilta saanut vinkkiä siitä, että koot olivat suuret tässä mallistossa ja itsekin ihan yllätyin kokojen suuruudesta. Neuleesta oli jäljellä enää S-koko, joka on reilun kokoinen päälläni, mutta toisaalta tykkään rennommista neuleista, joten se ei itseäni haittaa. Mietin kylläkin, että kutistuvatkohan nämä vaatteet pesussa ollenkaan? Onko teillä kokemusta?

I found the Missoni collection knit at Lindex, which I posted about earlier. I also found a long dress and I loved especially the colors on it. Now I have a little bit of color in my closet 🙂

You May Also Like

2 comments

Reply

Hei hyvä pääsit sinne Lindexiin! Nyt ei tarvitse sitten sitä enää ikävöidä Pariisissa, haha:D:D Kivan näköisiä ostoksia, asukuvia odotellessa! x

Reply

Joo, olin ihan ihmeissäni kun sieltä vielä löytyi muutamia juttuja 🙂 Nyt saan nukuttua yöni rauhassa 😉 Ja paluu Pariisiin on helpompaa haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *