Mitä poikaystäväni lahjapakkauksista paljastui? 🙂 Repetton paketista löytyi ihanat olohousut ja YSL:n kassista löytyi Arty sormus ja upea rannekoru! Yksikin juttu olisi niin riittänyt, joten sanoin poikaystävälle, että nyt on kolmen joulun jutut tässä 🙂 Hän oli kuulemma halunnut tuoda pari YSL korua jos vaikka niiden valmistus lopetettaisiin SLP:n takia. Ja vitsaili, että kotona on kätkössä YSL tavaraa vuosiksi eteenpäin 😉 Sormuksen värin käyn kyllä vaihtamassa siihen “klassikko” siniseen ja pienempään kokoon, koska itselläni on jo yksi Arty joka on turhan paljon samansävyinen tämän kanssa (kuvassa väri paljon vaaleampi kun mitä todellisuudessa). Saa nähdä jos niitä sähkönsinisiä on enää jäljellä koska valikoima oli kuulemma aika suppea Arty-sormusten osalta 🙂

So what was inside the gift bags? Way too many things, but all beautiful! Thank you my love <3

Uusi vuosi lähenee ja aloin miettimään tätä mennyttä vuotta. Voin sanoa, että se oli elämäni raskain vuosi; hautajaisia ja läheisen vakava sairastuminen. Jos jotain tästä on saanut, niin ainakin perheen merkitys on senkun kasvanut.

Viime vuodessa oli kuitenkin myös paljon hyviä juttuja ja tässä kuvina ne mieleenpainuvimmat 🙂

Vuodesta 2013 odotan tapahtumarikasta ja aijon mennä täysillä kohti uusia haasteita 🙂  Mitä te toivotte uudelta vuodelta?

This past year has been one of the hardest in my life; lost a loved one and another was diagnosed with a tumour. Even though the past year has been tough, there was also some amazing moments which I’ll never forget 🙂 Here are the highlights of my previous year in pictures! What are your dreams for next year?

January

February – March

April-May

June -July

August

September ->


Can’t wait to see what next year has to offer 🙂