Tänään pääsen vihdoin lentämään kotia kohti, eli Suomea! Ihana nähdä perhettäni ja innolla odotan lumisia talvimaisemia 🙂 Mietin kylläkin miten ihmeessä pysyn pystyssä sielä, mutta kohtahan se selviää. Viime vuodesta opin kyllä sen, että yhdet bootsit jää tänä talvena Pariisiin…niillä lensin viime vuonna aika komeasti lentokentällä kun lumi oli pakkautunu pohjiin 😉 Kuullaan Suomesta!

I’m flying back to Finland today! Could not be happier to see my family, friends and the snowy scenery 🙂 I actually love clearing out the snow (believe it or not) so that’s something I’m looking forward to doing 😉 Talk to you later!

You May Also Like

12 comments

Reply

Ihanaa Suomen lomaa!

Reply

Kiitos Paula 🙂

Reply

upea asu, rento mutta tyylikäs:) mistä tuo ihana pipo on? mukavaa lomaa!:)

Reply

Kiitos 🙂 Pipon ostin pari vuotta sitten Stockalta! Sieltä varmasti löytyy samantyylisiä jos ei ihan tätä samaa mallia ole enää saatavilla. Ja kiitos 🙂 Täällä on niin kaunista, wau!

Reply

Ihanat housut! Onko nuo sellaiset vahapintaiset? Oon itsekin etsiskellyt moisia, mutta sopivia ei ole sattunut tulemaan vastaan 🙂

Ihanaa joulunodotusta sulle täällä Suomessa! 🙂

Reply

Kiitos Ann 🙂 Joo, niissä on vahapinta ja taitaa olla vuoden takainen ostos Zarasta. Istuvuudessa on toivomisen varaa (etenkin takapuolesta), mutta menee pitkien neulen kanssa hyvin 🙂 Eli täydellisten yksilöiden metsästys on vielä käynnissä! Ja kiitos paljon, sitä samaa sulle!

Reply

Hei mitä nettikauppoja sä useimmiten käytät? Poikaystäväni lupas ostaa mulle rannekellon joululahjaks kunhan valitsen sen itse ja oon stockalta kattonut Michael Korsin kelloja tai sitten Hiligerin kelloja, mutta ajattelin että netistä saattaa löytää halvemmalla. Net-a-porterin kävin kattomassa mutta niiltä löytyy vaan ihan pari Korsia :/ Niin ja kiva kun pääset kotiin, hyvää joulua! 🙂

Reply

Mä käytän just sitä NAP:ia ja sit MyTheresa.com on myös tosi hyvä 🙂 Muita mainitsemisen arvoisia nettiputiikkeja on Matches Fashion, Monnier Freres ja Shopbop! Toivottavasti löydät etsimäsi jostain noista :)Hyvä joululahja valinta muuten 😉

Ja kiitos, hyvää joulua myös sulle Bunny 🙂

Reply

Ihanaa Suomen lomaa kaunotar <3 Heii onko tuo takki Zarasta? Olen nimittäin himonnut sieltä vastaavaa mallia ja tarkoitus olisi päästä lähikaupungin Zaraan sitä ensi viikolla metsästämään ;)) Eli toisinsanoen ihana takki <3 ja ihana matka-asu!

Reply

Kiitos Celina 🙂 Kyllä, tuo on Zarasta ostettu! Se on tosi kiva päällä, joten kannattaa ehdottomasti sovittaa 🙂 Hyvää joulun odotusta!

Reply

What size is your keepall? 50, 55? I absolutely love it, I have mine in Damier Graphite 🙂
xx Jon

Reply

My keepall is the smaller, so size 50 🙂 I tried the bigger one, but it looked too big one me! This one is perfect…it fits everything I need for a weekend trip, plus doesnt become too heavy for me to carry 😉 The Damier Graphite is also very beautiful!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *