Ensimmäinen viikko täällä Suomessa on mennyt ihan hujauksessa. Viime viikonloppuna ajettiin Turkuun sukuasioille, alkuviikko meni kodinkoristelussa, joululahja ostoksilla ja loppuviikko meni ystävien ja perheen parissa. Keskiviikkona ehdin nähdä ihanaa Alexaa ja mentiin Strindbergille iltateelle 🙂 Alexan kanssa jutellessa aika vierähtää aina nopeasti, joten toivottavasti ehditään nähdä vielä ennen mun paluuta Pariisiin! Tykästyin myös Strinbergin kahvilapuoleen (ja etenkin pöytiintarjoiluun ;)) niin paljon, että käytiin sielä lounaalla eilen isän kanssa. Toast skagen ja vihreä tee ei pettänyt tälläkään kertaa 🙂 Tänään on siis vielä kampaaja ja illalla drinkit ystävän luona! Miten teidän viikko on sujunut?

P.S Kiitos Alexalle kuvista 🙂

My first week in Finland has gone so fast…I’ve done a lot of Christmas shopping, decorated the Christmas tree and spent time with my family. I’ve also been able to see some of my friends and on Wednesday I had tea with beautiful Alexa (whose blog is amazing).

 Today I have my hairdressers appointment and hopefully I’ll get to have drinks with my friends 🙂 How was your week?

You May Also Like

7 comments

Reply

Moi,

Olen tulossa tammikuussa Pariisiin ja minua alkoi postauksesi jälkeen kiinnostaa hurjasti Pariisin lähellä oleva outlet, josta aikaisemmassa postauksessasi puhuit. Osaatko sanoa kuinka kaukana outlet on Pariisin keskustasta ja pääseekö keskustasta helposti outlettiin esim. julkisilla? (:

-Juulia

Reply

Moikka,

Outlet ei ole kovin kaukana keskustasta (yleisillä ehkä n.30min). Sinne pääsee siis RER- junalla ja myös outlet järjestää kaksi kertaa päivässä lähtevän bussikuljetuksen Pariisin keskustasta (lippuja voi ostaa netistä ennakkoon). Me mentiin sinne viimeksi yleisillä ja sitten palatiin sillä bussilla 🙂 Mutta tosiaan ei kaukana Pariisin keskustasta ja sinne pääse hyvin yleisillä! Lisätietoja löydät täältä:

http://www.lavalleevillage.com/en/plan-your-visit/getting-here/getting-here

Ihanaa Pariisin matkaa 🙂

Reply

Kiitos paljon infosta! Alkaa kyllä houkuttaa tuo outlet yhä vaan enemmän! Onko tuo RER-juna joku Pariisin lähijuna ym.?

-Juulia

Reply

Mukava, että voin auttaa 🙂 Joo, se RER-juna jonkinlainen lähijuna! Ja suosittelen tosissaan sitä outlettia 🙂 On todella siisti ja valikoima ainakin viimeksi todella hyvä! Ja jos outletin tarjonta ei miellytä, niin sitten siinä vieressä on valtava ostoskeskus missä Zaraa, Massimo Duttia yms. 😉

Reply

Eli varmasti ei siis tarvitse tyhjin käsin lähteä! Kiitos vinkeistä ja hyvää tulevaa vuotta (:

-Juulia

Reply

Oon löytänyt sun blogin aika hiljattain ja siitä on tullut ihan mun suosikki! Rakastan Pariisia ja matkustan sinne usein, joten muuttosi sinne ja ihanat kuvat Pariisin kaduilta nostattavat jälleen matkakuumetta :)Oot lisäksi oikea tyylitaituri ja tosi kaunis, mulle tulee ihan Elsa Hosk mieleen 🙂

Reply

Kiitos paljon Daria 🙂 Aina yhtä mukava kuulla noin kivaa palautetta! Ja apua, kiitos suuresta kohteliaisuudesta…Hosk on nimittäin aivan upea 🙂 Kiitos vielä ja oikein mukavaa joulua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *