Postailin aikaisemmin unelmieni kengistä ja niistä puuttuvista yksilöistä kokoelmastani. Olen jo pidemmän aikaa kuolaillut Jimmy Choon bootseja, mutta korkean hintansa vuoksi, ne saavat odottaa tulevia vuosia. Löysin sen sijaan yllättäen Din Skon alennuksesta täydelliset nahkaiset bootsit. Niissä hieman suipompi kärki ja jalassa tuntuvat hyviltä. Nämä saavat nyt tuurata niitä Choon-bootseja 😉 Huomenna on luvassa asukuvaa missä nämä kaunottaret on päässyt jalkaan!

On my shoe wish list (couple posts ago) was a pair of Jimmy Choo ankle boots. At the moment, they do not fit my budget, so I found a perfect replacement on sale at Din Sko (they are real leather and cost less than 70€).  I love them! Tomorrow I’ll post an outfit picture with these beauties on my feet…

Tässä vielä toiseksi viimeisiä asukuvia Suomen maalta. Huomenna suuntaan takaisin Pariisiin! Ihana ja pitkä loma takana ja nyt uudella puhdilla kohti kevään haasteita. Poikaystäväni lensi Pariisin jo eilen ja hyvä niin; saa laittaa lämpöpatterit päälle, koska asunnossa on varmasti jääkylmä meidän loman jäljiltä 🙂 Pariisiin on luvattu plussaa tälle viikolle, mutta lämmin sielä tuskin on. Täytyy siis jatkaa talvea sielä…

Asukuvissa näkyy mun arkiuniformu; farkut, toppatakki ja bikerit. Hitusen tylsää, mutta ei sitä aina tarvi olla niin erikoista päällä 🙂  Ja fakta on se, että mä en koroilla pysy pystyssä tuolla ulkona vaikka kuinka haluisin. On vaan niin älyttömän liukasta! Onneksi kohta olen taas kuivilla kaduilla, joten pitäiskö sitten yrittää käyttää korkoja enemmän?

My most used outfit combo is definitely jeans, biker boots and the Burberry parka. A bit boring I admit, but super comfortable and  this combo kept me warm here in Finland 🙂 Tomorrow I’m flying back to Paris, which I’m so excited about. I’ve had a great Christmas break with my family, so now I have new energy for the Spring!