Eilen nähtiin ystäviä drinkkien merkeissä Saint Germainissa. Valittiin baari nimeltä Prescription Cocktail Club, josta oltiin kuultu suosituksia aikaisemmin. Oltiin sielä onneksi jo yhdeksältä, koska silloin saatiin vielä iso pöytä meidän seurueelle. Yhdentoista maissa paikka alkoi jo olla niin täynnä, että ihmiset joutuivat seisomaan. Cocktailit täällä oli kaikki todella hyviä ja paikka onkin tunnettu nimenomaan yhdistä Pariisin parhaista drinkeistä. Meillä oli hauska ilta ja palaan tuonne vielä varmasti 🙂 Prescriptionin löydätte osoitteesta 23, Rue Mazarine, 75006 Paris.

Yesterday we had a fun night at Prescription Cocktail Club, which is located in Saint Germain. You have find it at 23, Rue Mazarine, 75006 Paris. Highly recommend 🙂

(Kuvat lainattu; goole.com)

Käveltiin eilen Saint Germainin YSL liikkeeseen vaihtamaan joululahjaksi saamani Arty sormus. Samalla mukava miesmyyjä alkoi availemaan ale laatikkoja (heillä osa alennus tuotteista piilossa) ja näyttämään mitä ihanimpia laukkuja. Poikaystäväni melkein sanoi myyjällle, että älä nyt ihmeessä näytä tälle naiselle mitään extraa 😉 Yksi laukku oli vasta saapunut ja sitä laitettiin esille. Sydän taisi pysähtyä hetkeksi (okei, ehkä nyt ei ihan, mutta lähellä oli) kun näin tämän Small Muse-laukun. Se on musta, mutta reunoista vaalean beigeä mokkaa. Aivan mieletön! Mulla on ollut Célinen Trapeze silmällä, mutta tämä taisi melkein päihittää senkin. Plussaa tässä on kauniin ulkonäön lisäksi se, että sen saa olalle keikkumaan, joten tarvittaessa saa kädet vapaaksi. Huoh, ihana! Mikä on teidän unelmien laukku?

I went to change my Arty ring at YSL and saw this beautiful bag (Small Muse) ..it’s amazing! I’ve been dreaming of the Céline Trapeze, but think this might even pass that one. What is your dream bag or next bag purchase?