Kiitos teille jotka vinkkasitte eilisen postauksen yhteydessä hyvistä ravintoloista 🙂 Haluaisin ehdottomasti kokeilla jokaista niistä, mutta täytyy olla ajoissa liikkeellä, että saa pöydän! Eilen käytiin perheen kanssa illallisella tutussa ja turvallisessa Salutorgetissa. Ruoka oli hyvää kuten aina, mutta palvelu jätti hieman nihkeän fiiliksen.

Päälleni vedin joululahjaksi saamani Max Maran raitaneuleen. Materiaali on villaa ja cashmereä, joten se on ihanan tuntuinen päällä. Tätä neuletta saa muuten Matches-nettiputiikista lähes puoleen hintaan (kiitos ystävällisen lukijani tästä vinkistä :)) Hyvää viikonloppua kaikille!

Yesterday we had dinner in Salutorget. This is the best outfit picture we got, because it’s so difficult to get any good photos here in the darkness. Anyway, I wore a knit by Max Mara, which I got for Christmas. This knit is now -40% on Matchesfashion.com 🙂 I wish you all a great weekend!

 Faux Fur Coat Storets.com
Knit Max Mara
Trousers Mango
Boots Liu Jo
Clutch Miu Miu
Necklace H&M
Watch MK

You May Also Like

4 comments

Reply

Sama juttu ennen joulua Salutorgetissa, hyvä ruoka, mutta todella nihkeä palvelu… jäi vähän huono fiilis :/

-hanna

Reply

Joo, mun mielestä palvelu on ihan yhtä tärkeetä kun itse ruoka. Eilen tuntui, että kukaan tarjoilijoista ei edes halunnut olla sielä. Veljeni sai tilauksen väärillä lisukkeilla, eikä asiaa mitenkään pahoiteltu (vaikka se kyllä korjattiin myöhemmin) :/ Jättää aina nihkeän maun, mutta onneksi keskustassa on niin monia rafloja, että niihin sitten seuraavalla kerralla 🙂

Reply

Oletpa taas niin tyylikäs, todella!! Mä olen pari kertaa ollut Salutorgetissa, mutta eiväthän ne annokset riitä tällaiselle suursyömärille…;)

Reply

Kiitos Marjukka 🙂 Hih, pitää vaan ottaa koko satsi (alkupala, pääruoka ja jälkkäri) niin maha täyttyy 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *