Moni teistä on kysellyt neuvoja hyvistä ravintoloista täällä Pariisissa. Koska itse en ole vieraillut kuin murto-osassa Pariisin tarjonnasta, niin kyselin ystäviltäni myös heidän suosikkejaan. Näin listasta tuli hieman pidempi!

I was asked to make a list of my favourite restaurants in Paris. I asked also the favourites of my friends, as I haven’t had a chance to visit too many places yet. Hope this is useful for you!

 

1. Thoumieux – 79 Rue Saint-Dominique, 75007 Paris.
Gourmet ruokaa rennossa ja kaunissa ympäristössä. Olenkin kirjoittanut lyhyen postauksen tästä ravintolasta ja se löytyy täältä. Ravintolaan voi olla viikkojen jonot, joten kannattaa varata pöytä hyvissä ajoin!

2. Grazie –  91 Boulevard Beaumarchais, 75003 Paris.
Lähellä Mercin lifestyle-myymälää. Täältä saa todella hyvää pitsaa ja sistus on onnistunut! Rento ilmapiiri.

3. Le Fils a Maman – 7 bis, rue Geoffroy Marie, 75009 Paris.
Ihana bistro-tyylinen ravintola, jossa on lämmin ilmapiiri, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka. Sisustus on myös hauska ja ruoan ohella silmä karkailee seinille 🙂 Paikka on todella kompakti, joten suosittelen pöytävarausta!

4. Hotel Costes -239 rue Saint honoré 75001 Paris.
Hotel Costesin baari on yksi mun lemppareistani ja  aina sielä ollessa ihailen ravintolan sisutusta (itse en ole siis ollut syömässä sielä vielä). Ruoka on kuulemma hyvää, mutta ei mitään ihmeellistä. Haluan ainakin kerran käydä kokeilemassa heidän listaa jo ihan mielettömän kauniin ympäristön takia.

4. Cafe Ruc – 159 rue Saint-Honoré 75001 Paris.
Ystäväni suositteli tätä paikka ja hän on asunut Pariisissa jo useamman vuoden, joten haluan ehdottomasti kokeilla kyseistä ravintolaa. Suosittu muotialan ihmisten keskuudessa!

5. Ferdi – 32 Rue du Mont Thabor 75001 Paris.
Yksi ystäväni suosikeista. Meillä on suunnitelmissa käydä tuolla mahdollisimman pian! Pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ja kuulemma mm. Kim Kardashian käy sielä aina Pariisin vierailuillaan 😉

6. Razowski– 38 Place du Marché Saint-Honoré, 75001 ja 169 Boulevard Saint Germain, 75006.

7. Coffee Parisienne – 4 rue Princesse, 75006 Paris.
Best Burgers in Town” on heidän slogan ja se kertoo jo kaiken oleellisen 🙂

8. Big Fernand – 55 rue du Faubourg Poissonnière, 75009 Paris.

Tässä siis muutamia omia suosikkeja ja ystävieni suosituksia (kiitos näistä vinkeistä!) 🙂 Pariisissa kun on ravintoloita vähän joka kulmassa, niin olisi kiva kuulla myös teidän suosikkeja?

 
So here are some of my favourites and recommendations by my friends 🙂 Which are your favourite restaurants in Paris? Would be nice to hear and try them out as well 🙂