Kirppis meininki jatkuu kun sain taas kipinän käydä kaappeja läpi huolella. Samalla sain omani ja poikaystävän vaatteet järjestykseen 🙂 Kivempi olla, kun vaatteet on huolella viikattu ja ripustettu! Koska löysin Zarasta valkoisen bleiserin niin haluan myydä eteenpäin viime kesänä hankkimani jakun. Se on ihana, mutta eiköhän yksi valkoinen bleiseri kuitenkin riitä omaan kaappiin 🙂 Kohteita pääsette kurkkaaman TÄSTÄ!

Rakastan lehtiä ja jo pienestä asti päivän kohokohta oli tulla kotiin ja huomata, että äidin Gloria oli kolahtanut postilaatikosta 😉 Nykyään moni lukee lehtiä koneen välityksellä, mutta mun mielestä ihaninta on lukea sitä perinteistä paperiversiota. Muotilehdet on vielä niin kauniita, että niitä mielellään pitää esillä ja olenkin säästänyt monia Vogueja niiden upeiden kansien takia (anteeksi äiti ja isä – haen ne joskus pois sieltä teidän nurkista :)). 

Aloin juuri tilaamaan kotiin Vogue Paris-lehteä. Täällä Ranskassa se maksaa 20€ vuosi (10 numeroa), joten sillä hinnalla tilaan sen mieluusti. Nyt odotankin, että ensimmäinen tilausnumero ilmestyisi 🙂 Mitä lehtiä te tilaatte ja mikä on teidän suosikki kaikista muotilehdistä?

I just ordered a year of Paris Vogue (20€ for 10 numbers – not bad). Many people nowadays read magazines using their computers, but I still prefer the paper versions. There’s something about sitting down and having the magazine in your hand versus reading it from a tablet. Now I can’t wait to find the first Vogue Paris in my mailbox!  
Which magazine is your favourite?