Sain laitettua LV:n sormuksen huuto.nettiin ja sen löytää TÄSTÄ 🙂
Lisäkysymyksiä voi laittaa mailiin, vastaan mielelläni!

Viime viikolla törmäsin Chanelin liikkeessä nahkaisiin espadrilleksiin. Olin nähnyt niitä aikasemmin vain kuvissa (liikkeessä ainoastaan kankaisina) ja täytyy sanoa, että oli jotenkin enemmän mun tyyliset kuin ne kankaiset. Kipitin kotiin tarkistamaan kuitista milloin olin saanut sen (syntymäpäivälahjaksi) kankaisen version (Chanelilla kuukauden vaihto-oikeus), mutta en löytänyt kuittia. Onneksi ostos näkyi kuitenkin heidän koneeltaan. Kankaisten ostohetkestä oli melkein tarkalleen kuukausi, joten pystyin onneksi vielä vaihtamaan ne.

Nyt kotona siis nahkaiset espadrillekset mustalla kärjellä ja ah, nämä ovat täydelliset! Niin mukavat jalassa ja kaupunkiin paremmat kuin ne kankaiset. Ystävällinen lukija muuten vinkkasi, että näitä saa Della Margasta (tosin sielä korkeammat hinnat kaikissa tuotteissa), joten sinne sovittelemaan jos nämä nappasivat 🙂

I had a change of mind; fell for these espadrilles in leather so changed my canvas pair for these. Love them!  The canvas version was beautiful as well, but these are just somehow more me. What do you think?

Pic: http://statigr.am/p/393226721886505567_21038873