Perjantaina herättiin näihin maisemiin…! Oltiin valvottu myöhään torstai iltana, mutta kello oli soimassa jo aamusta, jotta ehdittiin ottaa ilo irti koko päivästä. Muu porukka halusi lenkille, joten lähdin mukaan, mutta lenkin sijaan istuin puoli tuntia rantakalliolla nuppi kohti aurinkoa 🙂 Keho oikein veti virtaa auringosta! Lenkin jälkeen ystävät meni vielä uimaan mereen (kyllä!), vaikka se oli aivan jäätävää…Porukasta yksi oli suomalainen, yksi luxembourgista ja muut saksalaisia ja täytyy sanoa, että aika sisupusseja kaikki kyllä olivat. Mua ei olisi saanut kirveelläkään sinne veteen 😉 Tämän jälkeen ajettiin takaisin ystävän asunnolla, jossa kaikki valmistautuivat lounaalle Monacoon. Huristeltiin siis sinne ja vietettiin ihana lounas mun lempiravintolassani ja meidän seuraan liittyi kaksi ystävää Monacon ajoilta 🙂 Sain siis kaksi pitkään toivottua juttua tehtyä! Meidän Monacon reissusta lisää myöhemmin!

Tänään täytyy nyt palata “arkeen” ja tämä päivä on pyhitetty huomiselle esitelmälle (jota en ole vielä edes alottanut…). Tulee siis pitkä päivä! Mukavaa sunnuntaita kaikille 🙂

On Friday we woke up at my friends place to see this view…not bad! Everyone wanted to go for a run, so I joined them, but instead of running, I sat on the rocks by the sea and enjoyed the sun. After the run, the guys wanted to take a swim in the freezing sea….and they did! Crazy people 😉
Later that day we drove up to Monaco for lunch at my favourite restaurant and met some of my old friends. It was a good day, which you’ll hear more about later 🙂 Wish you all a relaxing Sunday!

You May Also Like

5 comments

Reply

Hei Sofia,
ihania maisemia! Mieleeni juolahti, että osaisitko sinä kenties tehdä postausta Nizza-Antibes-Cannes :n alueista tai joitakin läheisiä kyliä/alueita, jotka olisivat kivoja asuinalueita? Tarkoitan lähinnä sitä, että mitä kivoja paikkoja sieltä löytyy loma-asuntoa ajatellen, olisiko lähellä Cannesia kenties joku hieman halvempi mutta ihana villa-alue. Meillä on harkinnassa pienen loma-asunnon/talon ostaminen Cote D’Azurista, mutta tunnemme aluetta vielä liian huonosti miettiäksemme asiaa tarkemmin. Tiedän, että siellä on kallista ja ajattelinkin, että jos sinulla olisi vinkata jotain sisämaan kyliä lähellä rannikkoa, niin olisi kiva katsella sellaisia tarkemmin.

Kiitti!

Reply

Moi Paula,

Täytyy myöntää, että Nizzasta Antibesin suuntaan, mulla ei kyllä ole mitään hajua niistä alueista ja kylistä…etenkään mitä tulee asuinalueihin. Itse kun lähdin aina Nizzasta Monacoon päin, niin sielä puolella olevat alueet on tutumpia. Cap Ferrat on esimerkiksi upea asuinalue, mutta hinnat sielä taitaa olla useampi kymmenen miljoonaa per talo, eli ainakin omaan korvaan kuullostaa aika turhalta. Etelä-Ranskassa kun on varmasti monia paljon edullisempia alueita missä saa rahalle parempaa vastinetta.

Ytsäväni loma-asunto oli Nizzan ja Antibesin välillä, sellaisessa “gated community” alueella nimeltä Les Hautes de Vaugrenier. Se oli kyllä tosi ihana alue ja mikä parasta, turvallinen. Varsinkin kun puhutaan loma-asunnosta missä ei aina olla paikalla, niin tuollaisessa paikassa on aina vartijat, joten asuntoihin murtautuminen yms. on aika harvinaista. Asuntoihin murtautuminen kun on aika yleistä Etelä-Ranskassa noin yleisesti. Aleella on myös tenniskentät, pieni ruokakauppa ja jos omassa asunnossa ei ole uima-allasta niin yksi iso löytyy yleiseen käyttöön. Lasten kanssa myös varmasti aika kiva, koska sielä uskaltaa antaa heidän liikkua vähän vapaammin.

Hinnoista en osaa kyllä sanoa yhtään mitään, mutta kannattaa varmasti tutustua tuohon paikkaan tarkemmin koska kiva se on 🙂

Monet välitystoimistot puhuvat myös englantia, joten kannattaa olla heihin yhteydessä niin he varmasti osaavat paremmin vinkata hyvistä alueista mitkä voisi sopia teidän kriteereihin! Onnea hakuun 🙂

Reply

Kiitos paljon vastauksestasi, täytyy yrittää ruveta katselemaan asioita tarkemmin… tai voisihan sitä paikankin päällä piipahtaa lähitulevaisuudessa erinäisiä paikkoja ihailemassa. 🙂

Reply

Lenkin sijaan valitsit auringon, ei huono valinta, mutta mikä on suhteesi kuntoiluun ? Penkkiurheilija vai harrastatko jotain kuntoa kohentantavaa….näyteikkunashoppailua ei kai voi tähän laskea…..kerro kuntoilustasi..

Reply

Mun suhde kuntoiluun on aika retuperällä. En oikeastaan kuntoile mitenkään. Olen aina ollut tosi hoikka ja voin syödä melkein mitä tahansa kasvamatta massaa ollenkaan. Siksi mulla ei tähän asti ole ollut “pinnallista” syytä kuntoiluun (kuullostaa turhamaiselta, I know). Nyt tässä iässä sitä toivoisi, että voisi paremmin ja kunto olisi hyvä jotta tulevaisuudessa olisi sitten helpompi palautua esim. lapsen saannin jälkeen ja pysyisi terveenä tulevaisuudessakin.

Lapsena harrastin balettia ja ratsastin. Myös koko ikäni olen pelannut tennistä, mutta ulkomaille muuton yhteydessä ne jäi.

Haluan siis aloittaa jonkun urheilun, joka kohottaisi kuntoa, mutta ei veisi kiloja. Olenkin miettinyt joogaa ja pilatesta, koska haluisin ryhtiin parannusta (ainut, että täällä niiden harrastamiseen menee ihan älyttömästi rahaa). Myös lenkkeily olisi kiva aloittaa, koska asutaan puiston lähellä josssa on täydellistä sitä harrasta, mutta se aloittaminen tällaselle epäurheilijalle on tosi kova haaste. Tennistäkin olisi mukava alkaa pelaamaan, mutta täytyy eka kartoittaa missä sitä voisi harrastaa lähellä meidän asuntoa.

Eli lyhyesti; mun täytyy alkaa liikumaan ja pitämään parempaa huolta itsestäni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *