Halusin vielä toivottaa teille hyvää viikonloppua seuraavan biisin tahdissa. Kuulin tämän kappaleen ensimmäisen kerran ystäväni autossa (ihastuin heti), paljon ennen kun tiesin, että tulisin jossain vaihessa muuttamaan Pariisiin. Tänään kaivoin vanhan iPodin laatikosta ja istuin kuullokkeet korvilla metrossa. Tämä kappale alkoi soimaan ja mua kyllä hymyilytti 🙂 On se jännä miten elämä meitä ohjailee.

Ulkomaille muutto on aina ollut mun haave ja sain sen toteutettua 2009, kun muutin pois Suomesta. Täytyy myöntää, että olin levollisin mielin muutosta, mutta tottakai kaikki uusi jännitti. Miten tulisin pärjäämään yksin uudessa maassa ilman, että tunsin ketään ennestään. Kieltäkään en puhunut.

Voin rehellisesti sanoa, että kun vanhemmat jättivät mut Ranskaan silloin muuton yhteydessä ja palasivat Suomeen, niin ensimmäinen yö meni itkiessä. Oli hiukan orpo olo 🙂 Nopeasti sitä kuitenkin sopeutui uuteen ympäristöön ja muutaman päivän päästä tiesin, että olin oikeassa paikassa. Alkua helpotti ne upeat ihmiset, kehen tutustuin opiskeluiden alussa.

Jos täällä on muita, ketkä on haaveillut ulkomaille muutosta, niin voin sanoa kokemuksella, että DO IT 🙂 Oli mun elämän paras päätös ja kertaakaan en ole katunut!Elämässä voi tapahtua niin yllättäviä asoita, että kannattaa elää hetkessä ja tehdä unelmista totta, jos vain mahdollista.
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Here is a great song my friend introduced to me way before I knew I was moving to Paris. Today I was sitting in the metro listening to my iPad, which had been stored away for a long time. All of a sudden this song came up and I couldn’t help, but smile. Life has a funny way to guide our way.
With this song, I wish you all a great weekend 🙂

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *