Hyvää Ystävänpäivää kaikille ja etenkin omille rakkailleni sinne Suomeen<3
Eilen saatiin pitkästä aikaa otettua kunnollisia asukuvia ulkosalla auringonpaisteessa. Tuntuu, että aika on niin kortilla, että harvemmin näitä pääsee ottamaan. Toivottavasti tilanne paranee, sillä asukuvat on mun mielestä mielenkiintoisinta, ainakin mun lempiblogeissa! Ilma oli kaunis, mutta ihan jäätävän kylmä. Mulla oli kaksi villapaitaa trenssin alla ja silti oli sellanen fiilis, että äkkiä sisälle. Mun rakas ystävä Suomesta tulee reilun viikon päästä kyläilemään (I CAN’T WAIT!) ja toivon, että silloin ilmat olisi edes vähän lämmennyt 🙂 Saisi hänkin nauttia keväisitä tunnelmista ennen paluuta sinne lumiseen Suomeen!
Mitä teillä on tänään ohjelmassa? Itse olen tunneilla aina iltaan saakka ja sen jälkeen mennään “double dateille” yhden suomineidon ja hänen ranskalaisen poikaystävän kanssa 🙂 Varmasti siis kiva ilta tiedossa!

 Happy Valentine’s Day to everyone! Yesterday we finally had a chance to take outfit pictures, which I’ve kind of missed taking. I think outfit pictures are the most interesting part of all fashion blogs. Our schedules have just been so busy that there hasn’t been enough time or light for it. Hopefully we can catch up a little and take them more often! I wore a trench for the first time this year and it was still too cold for it, but at least it’s now it’s been used 🙂 Wish all of you have a nice Valentine’s Day!

Trench, scarf, boots Zara
Clutch and sunglasses Céline
Bracelet and ring Saint Laurent

You May Also Like

16 comments

Reply

Kaunis asu ja toi stoola/huivi on todella kaunis. Ihanaa iltaa ja vaaleanpunaisia ajatuksia ystävänpäivääsi 🙂

Reply

Kiitos 🙂 Toi Zaran huivi on todella monikäyttöinen! Kiitos SatuMaria, samaa sinne 🙂

Reply

Hyvää Ystävänpäivää Pariisiin! Täällä ei kyllä tosiaan trenssillä – taaskaan- pärjää, kun tällä viikolla on pakkasta ja aamulla oli -2. Uggit jalkaan, jottei varpaat palele autossa matkalla kouluun. Milanolaisetkin ovat vielä turkisten kanssa liikenteessä, joten trenssi olisi ihan nou nou täällä… LOL Kevättä odotellessa, kun uusi Prorsumin trenssi kuumottaa kaapissa.

Tyylikäs asu! Ihanasti noi aurinkolasit sopii sulle. Mä kokeilin tuon tyyppisiä Celinen, Diorin ja Raybanin laseja eikä malli vaan sopi omaan naamaan… Mieskin totesi, että rumentaja lasit. LOL

Reply

Kiitos Betty ja sitä samaa sinne Milanoon 🙂
Ja joo, kyllä tossa trenssissä tuli täälläkin kylmä! Ihan ihmeen jäätävä talvi täällä on kyllä ollut…keväisesta lämmöstä ei tietoakaan! Tänäänkin sataa ja pisarat tuntuu ihan jäisiltä kun ilma on niin viileä :/

Toivottavasti se kevät sieltä kuitenkin pian näyttäytyisi…sulla ainakin on ihana vaate odottamassa niitä lämpimämpiä kelejä 😉

Kiitos! Noi lasit on mun lempparit. Ne onneksi sopi, koska aurinkolasien löytäminen voi olla tosi haastavaa! Tästä säkin ilmeisesti tiedät jotain 🙂 Kevääksi olisi hakusessa punasilla pokilla olevat lasit, joten pitää alottaa metästys hyvissä ajoin!

Reply

Upea asu!!!

-hanna

Reply

Kiitos Hanna 🙂

Reply

Vau, mulla suu loksahti auki heti ensimmäisistä kuvista lähtien! Kauneimmat asukuvat mitä muistan vähään aikaan nähneeni. 🙂 Voi miten odotan, että Suomessakin pääsee ulkoilemaan trenssi päällä!

Reply

Kiva, että tykkäsit 🙂 Lähetän terveiset mun top kuvaajalle (=poikaystävälle) 😉 Vaikka oli kylmä niin kyllä se asfaltti jalkojen alla ja aurinko naamassa alkaa jo tuntua vähän keväisemmältä. Toivottavasti sieltäkin kohta sulaisi jo lumet! Tulen käymään maaliskuun lopussa, joten saa nähdä onko silloin vielä lunta jäljellä 🙂

Reply

Kaunis asu vielä kerran! Voisitko suositella hyvän hotellin nizzassa? Illan tulossa toukokuussa.

Reply

Mä en tunne Nizzaa kovinkaan hyvin, mutta käynyt muutamassa hotellissa vierailulla. Boscolo Exedra on ihana, Palais de la Mediterranessa on kiva ulkoterassi ja Le Meridien on hyvällä paikalla. Hotel Negresco on Nizzan ehkä arvostetuin hotelli, mutta mun makuuni liian vanhahtava.

Boscolo on tyylillisesti kaunein noista ja vaikka sijainti ei ole rannalla niin silti kävelyetäisdyyden päässä kaikesta 🙂 Mukavaa reissua!

Reply

Ihana asu! Sopii tosi hyvin noi aurinkolasit sulle, mulle taaskaan ei sovi tuon malliset ollenkaan :/

http://www.trucollection.blogspot.fi

Reply

Kiitos Taru 🙂 Kävi tuuri noiden lasien kanssa!

Reply

Oletpa upea näky! Tosi kaunis asu, punaiset huulet oikein kruunaavat kokonaisuuden. Aurinkoisista Pariisin kaduista puhumattakaan 😉

Reply

Voi kiitos Jonna 🙂 Harvoin käytän punaista huulipunaa, mutta se kyllä kirkastaa ilmettä kun kasvoista paistaa väsymys 😉 Täytyykin yrittää totutella käyttämään sitä useimmin! Helppo pikafiksi 🙂 Ja kyllä, aurinko helpottaa myös kummasti!

Reply

Tosi upee asu! Pukeudut niin tyylikkäänsti, niin näytät ittees vanhemmalta vähän, silleen hyvällä tavalla:)

Reply

Kiitos Essi! Hih, muistan sun sanoneen samaa aikaisemminkin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *