Palattiin eilen illalla takaisin Pariisiin ja oli kyllä ihana miniloma Lontoossa! Ihastuin tähän kaupunkiin ja Pariisiin verrattuna on kyllä todella erilainen. Ihmisten rentous ja ystävällisyys tuntui erittäin raikkaalta Pariisin kohmean ilmapiiriin jälkeen 😉 Myös shoppailu tarjonta oli ihan loistavaa, sekä kaunis arkkitehtuuri ja puistot yllättivat positiivisesti!

Perjantai kuluikin ostoksilla sateisesta säästä huolimatta ja illalla käytiin syömässä meidän hotellin (Park Plaza Westminster Bridge) loistavassa Brasserie Joel ravintolassa. Sen jälkeen meillä oli suunnitelmissa mennä vielä uimaan ja saunomaan, mutta vieressä istuva Britti pariskunta alkoi tehdä tuttavuutta, jotta muutama tunti vierähti heidän kanssa jutellessa (tätä ei ikinä tapahtuisi Pariisissa, sen voin luvata ;)).

Lauantaina poikaystäväni ystävä haki meidät hotellista ja vei paikalliselle ruokatorille, Borough Marketiin (tästä lisää myöhemmin). Oli yksi viikonlopun kohokohdista! Tämän jälkeen käytiin Harrodsissa ja Covent Gardenissa. Viikonloppu meni nopeasti ja Lontoo on ehdottomasti yksi niistä paikoista mihin toivottavasti pääsen pian takaisin 🙂

Saatiin hotellin aamiainen tilattua huoneeseen joka aamu, ilman erillista kustannusta 🙂 Kiva tapa aloittaa päivä kun voi syödä rauhassa!
Hotellin näköala! The view from our hotel 🙂

I’m back in Paris! Arrived yesterday evening after a great weekend in London 🙂 I loved the city and can’t wait to be get back there. We were unlucky with the weather, but that didn’t stop us from enjoying the city. We did some shopping and also visited Borough Market, which was the highlight of the weekend. Hope all of you had a good weekend as well 🙂