Mun hengähdystauko täällä Suomessa on lopuillaan, joten tässä vielä yksi asukuva tältä ajalta. En tiedä miten reilut kaksi viikkoa voi mennä näin nopeasti, mutta toisaalta on ihan kiva palata Pariisiin. Ja täytyy myöntää, että kevät tulee olemaan kiireinen, joten on jo aika sinne palatakkin 🙂

Asussa on niitä klassikoita, joita ilman mun vaatekaapista ei tulisi mitään; farkut, kauluspaita, raitaneule, biker bootsit ja näyttävät korut. Niillä pääsee jo pitkälle 🙂 Mitkä on teidän vaatekaapin klassikot? 
Kiitos taas äidille lainasta…tässäkin kuvassa takki, laukku ja kauluspaita on napattu äidin kaapista! Äitikin saa vaatekaappiin taas rauhan kun tytär palaa kotiin 😉

Knit/A.P.C, Jeans/J Brand, Boots/Liu Jo, Sunglasses/Lindex, Watch/MK, Bracelet/Lindex, Ring/YSL (The coat, bag and shirt are my Mom’s)

It’s my last day in Finland! It’s been great here, but I need to go back to Paris..have a lot of things to complete so it’s going to be a busy Spring!  

In this outfit I’m wearing wardrobe essentials; jeans, collar shirt, striped knit and biker boots. Couldn’t do without these items 🙂 What are your wardrobe essentials?