Sunnuntaina ihana ilma valtasi Pariisiin ja me lähdettiin heti herättyämme tietenkin ulos nauttimaan lämmöstä. Tuntui kyllä tosi oudolta astua ulos kun yhdessä yössä lämpötila oli noussut niin reippaasti. Uskalsin vetäistä balleriinat jalkaan, mutta takin vedin päälle vielä ennen lähtöä. Sen olisin kyllä helposti voinut jättää kotiin, sillä auringossa meinasin sulaa. Oli kyllä niin ihana päivä ja Pariisi näytti parastaan.

Huomenna on luvassa enemmän kuvia meidän päivästä 🙂 Kokeiltiin muuten ensimmäisen kerran pyöräilyä täällä. Olin ihan varma, että jäisin bussin liiskaamaksi, mutta ihan hyvin mä pärjäsin. Mitä nyt muutaman kerran valoista sen verran hutera startti, että autot sai väistellä, mutta eiköhän se tästä parane 😉 Mutta on se kaupungissa ajaminen niin eri juttu, kuin Espoon rantateillä…(yritän tässä selitellä mun heikkoa menestystä – meneeköhän läpi? ;))

Coat/Zara, Knit/Massimo Dutti, Jeans/Zara, Ballerinas/French Sole, Bag/Miu Miu, Sunglasses/Céline

Sunday was such a warm day here in Paris and we spent most of the day outdoors 🙂 I have to say that I could have left my coat at home, because I was burning under the sun, but I’m not complaining :)Tomorrow I’ll post more pictures of our perfect day 🙂 By the way, we rented bicycles for the first time since living in Paris and I have to say I was a bit worried of my cycling skills…I’m used to cycling, but not in the city so I’m very happy I didn’t get driven over by a bus 🙂 There was a few shaky moments, but I managed to make it home in one piece! Yessss…

Perjantaina mentiin illalliselle poikaystävän kanssa ja viime kerrasta taisi olla jo useampi kuukausi! Oli siis jo aikakin 🙂 Mentiin Les Fils a Maman nimiseen ravintolaan, jossa oltiin kerran vuosi taaksepäin. Paikan rento ilmapiiri, ystävällinen tarjoilu ja hyvä ruoka on syy mennä takaisin vielä useamman kertaa! Paikka oli ihan tupatentäynnä, joten näyttäisi, että se on muidenkin suosikki. Sinne kannattaa siis aina tehdä pöytävaraus! Maisemakuvat otin taxista ja puoli yhdeksän aikaan oli vielä ihanan valoisaa! Ja Pariisi, sä olet vaan niin kaunis 🙂


Our date night on Friday was a success! The restaurant was great, company good (as always) and even the rain stopped when we left home 🙂  Yesss!