Järjestelin vaatekaappia eilen ja huomasin, että multa ei löydy mitään värikästä vaatetta. Valkoista, hiekkaa, harmaata ja mustaa sitten sitäkin enemmän. Nyt kun ilmat on lämmennyt, niin kaipaan jotain muuta kun niitä harmaita neuleita (vaikka niitä rakastankin). Puuvillainen raitaneule on ihana tällä ilmalla, mutta sitäkään en viitsi laittaa ihan jokaikinen päivä päälle.

Dilemma on taas se, että inhoan jos mun vaatekaapissa on jotain, mistä en ole täysin varma. Ja räikeistä väreistä en ole todellakaan varma…ja toinen asia on, että inhoan ostaa “yhden sesongin” vaatteita ja tekokuitua, eli Zaran värikkäät akryylineuleet on pois laskuista.

Tulin siihen tulokseen, että sähkönsininen on sellainen väri mitä tulisi varmasti pidettyä ja sitä voi käyttää vielä nahkatakin alla syksyllä. Ongelma on vaan, että mistä löytäisin täydellisen yksilön? Kuvassa oleva Zaran neule on upea (silkkiä ja puuvillaa), mutta koot siitä on loppuneet. Onko teillä vinkkejä siitä mistä voisin löytää sähkönsinisen ohuehkon neuleen kohtuulliseen hintaa?

I just went through my closet and noticed that I have no colorful pieces in there. It’s all black, grey, white and beige and even though I love these colors, I have the urge to wear something more colorful now that the weather is warmer. The problem is, that I hate to have “one season” pieces, that I’ll get bored of at the end of summer (so the neon knits in Zara are out of the question). I want to keep my closet functional and have only pieces that I really love and can wear most of the year.

 I actually think this deep blue would be a great color to start with, because it works with everything else in my closet (plus it’s made of silk and cotton) and it would still work during Fall with a biker jacket. The only problem is that it’s sold out…now I just have to cross my fingers and hope a simiral version comes up 🙂