Pariisissa ilmat on taas hieman viilentyneet, mutta edelleen aurinko on paistanut mikä jo sekin tuntuu ihanalta! Silloin kuin lämpötila nousi yhtäkkia sinne lähemmäs +25 astetta, tuntui, että välikausi jäi ihan välistä. Mulla on vielä sellaisia kevät/syksy takkeja, joita haluun päästä käyttämään ja nyt on loistavat kelit siihen. Yksi niistä on tuo uusi hankinta Zarasta, joka taitaa lähes aina valikoitua päälle. Tuntuu, että se on takeista se raikkain vaihtoehto koska kaikki muut on mustia tai harmaita.

Olen muuten alkanut käyttää tuota Mulberryn Alexaa niin, että laitan sen olkahihnan tuplana, jolloin laukkua on kivempi kantaa olalla etenkin jos sielä on vähänkin painavampaa sisällä! Mitä te tuumaatte asusta?

Coat/Zara, Jeans/CurrentElliott, Sweater/Zoe Karssen, Heels/Valentino, Bag/Mulberry, Watch/MK, Bracelet/Hermès, Sunglasses/Aldo

 You must be getting bored of my Zara coat, but it has become one of my favourites and that’s why I wear it so often now. I also noticed that most of my other coats are black or grey so this just feels more fresh! What do you think of the outfit? Oh and I’ve started wearing my Alexa so that I double the strap so it’s more comfortable to carry on the shoulder!