Kun tilasin Estée Lauderin Nudite kynsilakan heidän nettisivuiltaan, paketin mukana tuli iso läjä näytteitä sekä tämä huulikiilto. Käytän tätä monissa asukuvissa, sillä se luo kauniin nuden sävyn huulille, joka ei ole kuitenkaan liian vaalea (ainakaan omaan silmääni). Yhdessä päässä tuubia on pohjustustuote ja toisessa päässä on huulikiilto. Näiden kahden yhdistelmä takaa kauniin ja kestävän värin. Ei paha siis ilmaistuotteesta 🙂 Huulikiillon sävy on 27 Pink Kiss Shimmer ja pohjustustuote on Stay-in-Place Flawless Wear Concealer (sävy 02 light medium).

Suosittelen!


I love this lipgloss by Estée Lauder.  I got it for free after ordering a nailpolish from their website and I have been using it since. On one end of the tube is the lipgloss and on the other end a “Stay-in place” concealer. One layer of the concealer and the the lipgloss on top gives a great nude color to the lips! Highly recommend 🙂

You May Also Like

10 comments

Reply

Onpas täydellisen sävyinen huulikiilto!

Reply

I agree! 🙂

Reply

Kauniin värinen huulikiilto. En olekaan koskaan tilannut EsteeLauderilta, olen aina ostanut putiikeista.

Reply

On kyllä onnistunut sävy! Mä en usko, että Estee Lauder toimittaa Suomeen ollenkaan, mutta toivottavasti se muuttuu pian! Toimitus oli nimittäin ilmainen ja todella nopea.

Reply

Ompas täydellinen sävy! Juuri tuollaista etsin helmikuussa wanhoihin! En löytänyt millään täydellistä nudea niin päädyin sitten hieman punertavampaan sävyyn 🙂 tiedätkö yhtään paljon tuolla olis hintaa?

Reply

Hyvää nudea sävyä voikin olla vaikea löytää, mutta tässä ollaan onnistuttu tosi hyvin 🙂 Kiva, että löysit sitten kuitenkin mieluisan sävyn sun vanhoihin! Mä en ihan heti bongannut sitä niiden netistä, mutta veikkaisin, että 20-30€ välillä 🙂

Reply

i love nude gloss so so much but haven’t found a perfect one for myself yet, this looks really lovely on your lips though – i should go and check it out 🙂

P.S. it’l be awesome of you’d take a minute to check out my Fashion Week post!
A
xx
http://epiquemoi.blogspot.com

Reply

Thank you! 🙂 You should definitely try this one out! Hope you like it 🙂 Of course, I’ll visit!

Reply

Vaikuttaa aivan täydelliseltä sävyltä! mä niin odotan että estee lauder alkaisi toimittamaan Suomeenkin, oon nimittäin ihan rakastunut yhteen meikkivoiteeseen ja ainakaan täällä peräkylillä sitä ei saa muualta kuin Stockalta.

Reply

Itse olen kyllä ollut siihen tosi tyytyväinen 🙂 Ja pysyykin kivasti sen pohjustustuotteen ansiosta! Joo, toivotaan, että Estee Lauderilta saisi netistä pian tilattua Suomeenkin 🙂 Niin hyviä tuotteita merkiltä löytyy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *