Keskustassa asumisen nihkein puoli on se, etta ei ole omaa pihaa. Suomessa asuessani oli ihana laittaa istutuksia ja kevaan tullen kayda puutarhoissa. Adilta olen saanut innostuksen kasveja ja kukkia kohtaa ja myos isani on landella aikamoinen viherpeukalo.

Taalla poikaystavani vanhempien luona on ihana nauttia isosta pihasta ja terassista aurinkoisella ilmalla. Helppo siis rentoutua!

Loysin muuten hyvat lenkkarit Decathlonista ja yksi metsalenkki on jo suoritettu 😉 Tanaan jatketaan samalla linjalla! Rentouttavaa viikonlopun jatkoa 🙂

Not much to say; still relaxing! 🙂 Hope you are enjoying your weekend!

You May Also Like

2 comments

Reply

Ihana piha ja Zaran nilkkurit jotka muistuttavat Chloen nilkkureita ja itse ostin samanlaiset Buffalon. Mäkin asuin kokoelmäni kerrostalossa kunnes vuosi sitten muutettiin tänne Espoon Tapiolan omakotitalo alueelle ja nyt kun säät lämpenivät on ihana töiden jälkeen istua omassa puutarhassa viinilasin kanssa. :)) lapsillekin tekemistä. Hyvää lomaa sulle!

Reply

Noi Zaran versiot Chloen nilkkureista oli pikkasen lompakkoystavallisemmat ja olen ollut niihin tosi tyytyvainen! 🙂 Itse kasvoin Espoossa, joten jos joskus muutan takaisin Suomeen niin mielellani muuttaisin lapsuudenmaisemiin. Varsinkin jos olisi lapsia niin kylla oma piha olisi tosi ihana juttu! 🙂 Kiitos Bambi ja rentouttavaa sunnuntaita sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *