Terveisiä landelta! Olen tänään jatkanut remonttiprojektia ja vuorossa on ollut ikkunoiden karmien maalausta. Aikavievää hommaa, mutta muuten ihan kivaa tekemistä! Keittiö on nyt siinä kunnossa, että siellä voi tehdä ruokaa jne., mutta valmis se ei vielä ole. Ulko-ovi puuttuu, muutamat avohyllyt on vielä asentamatta ja listat laittamatta.

Olohuoneen puolella on erittäin tyhjää, sillä me päätettiin vaihtaa kaikki huonekalut. Täydellinen sohva löytyi Vepsäläiseltä, mutta sitä saadaan odotella vielä muutama viikko. Eilen saatiin mietittyä sisutustakin taas eteenpäin, joten eiköhän tämäkin pian valmistu 🙂 Sillä välin meidän eläminen tapahtuu terassilla, mutta mikäs siellä ollessa (ainakaan näillä ilmoilla)!


As I told you, we are renovating the summerhouse and the project is almost ready. We renewed the kitchen completely and it’s almost finished…! We also painted the entire house white from the inside and decided to change all the furniture. At the moment we are waiting for most of the furniture to arrive, so the livingroom is basically empty. Luckily we have a big terrace with glass ceilings and walls, so we have been “living” there for now. Can’t wait for the project to be done!