Viime viikolla lähetti kiikutti kauan odotetun tilauksen kotiin; Brian Lichtenbergin Homiés t-paidan. Postailinkin kyseisestä paidasta (ja koroista) aikasemmin, mutta silloin paita oli NAP:istä loppuunmyyty. Sitä tuli uusi erä myyntiin ja sain omani. Jos joku teistä innostui paidasta niin tästä pääsette tilaamaan sen! Kaapista löytyy myös nyt vihdoin teräväkärkiset mustat avokkaat. Ne on malliltaan täydelliset ja hintaa niilllä on 49€ (täällä Ranskassa), joten omaan budjettiin juuri sopivan verran.

Täytyy tässä muuten hehkuttaa vielä kasvoilla olevasta Diorskin Nude Tan BB-voiteesta. Täydellinen kesävoide ja muuta ei kaupungissa tarvitsekkaan! Ostin voiteen alunperin äidilleni kentältä (hinta 32€ ja Stockalla 54€), mutta myyjä hehkutti sitä ja sen ominaisuuksia niin, että täytyi kokeilla. Äidille ostankin siis uuden ja lähetän sen sinne kotiin, joten älä huolestu äiti, saat omasi! 🙂 Pohjalla täytyy kyllä olla vähintään kevyt päivetys, muuten voide on liian tumma (silloin kannattaa kokeilla sitä ihan perus BB-voidetta, joka on varmasti ihan yhtä hyvä!).

DSC_5129
DSC_5134
T-shirt/BrianLichtenberg, Jeans/H&M, Bag&Sunglasses/Céline, Heels/Zara, Watch/MK

 

I finally got my Homiés t-shirt by Brian Lichtenberg from Net-a-porter! I also ordered the black heels from Zara that I posted about a few weeks back. I love the pointy toe and they are kind of “walkable” even with the high heel 😉 I also have to recommend Diorskin Nude Tan BB-cream. It’s the perfect summer companion for your skin and perfect for city use when you don’t want to wear thick foundation!

Save