Bonjour à tous! Pariisi näyttää tällä hetkellä parastaan ja iltaisin töiden jälkeen on ihana nauttia lämpimistä ja valoisista illoista. Ensimmäinen viikko toimistolla on melkein lopuillaan ja vaikka päivät menee töissä niin Pariisikin tuntuu ihan uudelta jostain syystä. Työpäivät on lähemmäs 11-tuntisia, mutta töiden jälkeen on vielä kivasti energiaa ja silloin sitä mielellään nauttii ulkoilmasta. Kesä antaa niin paljon energiaa ja toivonkin todella, että sama energia jatkuu vielä talvella…

Eilen käytiin illallisella ja istuttiin tietty ulkona. Muisteltiin sitä kun muutettin tänne lähes vuosi sitten syyskuussa ja jo silloin illat alkoi olemaan viileitä. Nyt nautitaankin täysillä näistä ihanista illoista, jotka on muutenkin se paras asia kesässä! Kuvat on muuten otettu iPhonella, joten pahoittelut huonosta laadusta. Yritän muuten hankkia vihdoin oman iPhonen, jotta pääsen tallentamaan menoa Instagramiin. Tällä hetkellä kun aika ei riitä blogin päivittämiseen ihan joka päivä niin Instagram voisi olla helppo tapa välittää Pariisin tunnelmia 🙂 Siitä siis lisää kunhan saan sen luurin hankittua ja kuvia ladattua! Aurinkoista viikonloppua kaikille!

This week I’ve been busy at the office, but luckily the evenings are still warm and sunny so I can enjoy the summer afterwork. Paris is more beautiful than ever and I just love being in the city now! A summer evening, a glass of rosé, Paris and my boyfriend: a combo that cannot go wrong 🙂 Have a great weekend!