Pariisi on alkanut tyhjentymään paikallisista, jotka viettävät lomansa muualla. Elokuussa täällä ei kuulemma ole paljon muita kuin turisteja ja niitä muutamia onnettomia, jotka ovat elokuun töissä…eli itse lukeudun tähän porukkaan 😉 Elokuun puolessa välissä pääsen kylläkin muutamaksi päiväksi Suomeen ja silloin suunnitelmissa on mennä kentältä suoraan landelle ja sieltä taas Pariisiin.

Omasta mielestäni on kylläkin ihanaa olla täällä elokuussa. Viikonloppuna jo huomasin, että ihmisiä on paljon vähemmän ja katuja on ihana kävellä rauhassa. Töissäkin kuulemma helpottaa työmäärän suhteen, joten silloin sitä vapaa-aikaakin jää hiukan enemmän.

Tänään suunnitelmissa on mennä puistoon rentoutumaan ja lasilliselle ystäväni kanssa. Lisäsin muuten eilen huuto.nettiin yhden aarteen, joka kannattaa käydä tarkistamssa! 🙂 Kaikkiin kohteisiin pääse TÄSTÄ! 

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

Parisians are leaving the city and heading off for their holidays. So it’s just the tourist and the few people still working this month who are watching out for the city  🙂 I’m one of these people even though I have a few day holiday in a couple weeks, which I will be spending in Finland. 

Hope you had a good weekend and enjoy this Sunday!