En voi uskoa, että taas on perjantai! En kyllä valita yhtään 🙂 Pariisissa on edelleen tosi lämmin, mutta ollaan saatu sentään muutamia sadekuuroja jotka on puhdistanut ilmaa hyvin. Ystävällisen lukijan vinkistä hankittiin myös hyttyskarkoitin (sellainen pistorasia) ja se todella toimii! Nyt voidaan siis nukkua ilman pelkoa hyttysistä.

Tällä viikolla pukeuduin siniseen ja samalla kun käveltiin Pariisin katuja huomasin, että muutamien rappujen ovet on lähes saman sinisiä kuin mitä kiven väri sormuksessani. Täällä vanhojen talojen ovet on muutenkin ihan super kauniita, joten niihin kannattaa kiinnittää huomiota kun on täällä päin!

Ppäivän asun kera haluan toivottaa kaikille oikein mukavaa viikonloppua ja Suomessakin näyttäisi taas helteiseltä, joten nauttikaa!

Jeans/CurrentElliott, Shirt/Filippa K, Ballerinas/French Sole, Bag/Mulberry, Ring/Saint Laurent, Bracelet/H&M, Sunglasses/RayBan

 It’s Friday again! Weeks just keep flying by. With this outfit post, I want to wish you all a great weekend! Enjoy 🙂

You May Also Like

13 comments

Reply

Pariisissa ovet ovat kyllä usein todella ihania. Viime reissulla niistä tuli otettua satoja kuvia :-).

Reply

Ne on ja kaikki kun on niin erilaisia! 🙂

Reply

Sinä se osaat! Rakastan sinisen ja konjakin yhdistelmää, kerrassaan upea olet. 🙂 Ja PARIISI oli kyllä äärettömän kaunis kaupunki, ruoka oli maittavaa, ihmiset super ystävällisiä, helleaalto mitä paras, ja ne näkymät,aah. Mä niin haluan takas sinne vielä joskus. :))

Reply

Kiitos Elisabete! 🙂 Kiva kuulla, että tykkäsit Pariisista…ja sait kokea kaunpungin parhaimillaan!

Reply

I really like the combo jean + blue shirt, it’s very relax and chic at the same time !

Have a great week end too 🙂

Sophie.

Reply

Thanks Sophie! Definitely a comfortable and relaxed look, but perfect for summer! 🙂 And thank you!

Reply

Kaunis asu! Rakastan (vaaleen)sinisen ja konjakin yhdistelmää, toimii aina! 🙂

Kävin tänään pikkasen kaupoilla pyörimässä ja löysin muutaman ihan huippujutun syksymmälle mm. cashmir-angora-sekotteisen viitan mallisen neuleen upeessa harmaan sävyssä ja tummansinipunasen mekon paksujen sukkisten kanssa pidettäväksi. Ulkona helteet tuntu ostosten lomassa vähän liian koville ja ootankin nyt syksyä vielä innokkaammin. Saisi pukeutua ilman, että täytyy miettiä, kuinka nopeesti asussa läkähtyy…

Ja jee, vihdoinkin jaksoin klikata itteni lukijaksi bloggerin kautta (kauheen hankalaa näköjään ollut, kun näin kauan kestänyt). Nyt tulee postauksesi kätevämmin tietoon, eikä tarvii klikkailla blogia erikseen auki kirjanmerkeistä.

Reply

Kiitos Hanna! Ja mulla on sama, että katse kohdistuu jo syksy juttuihin. Ja teit varmasti kivoja löytöjä kaupunki reissullasi 🙂 Itsekin salaa toivon, että helteet helpottaisi ja syksyn ajattelu ei rehellisesti ahdista mua yhtään!

Tervetuloa nyt “viralliseksi” lukijaksi 😉 Ja varmasti tosissaan helpottaa lukua kun tietää milloin olen julkaissut uusia postauksia!

Reply

Hauska yhteensattuma, meillä on tänään yhteinen teema: sininen 🙂
http://mylife-thesecond.blogspot.fi/2013/07/sinisia-blues.html

Reply

Selvästi samaa meininkiä kummankin asuissa! 🙂

Reply

Oletan että nuo sinun balleriinat on poninkarvaa? Mietin että miten saat ne pysymään siisteinä? Mulla on nimittäin samanlaiset punaisella nauhalla tosin, mutta ne meni ihan muutaman käyttökerran jälkeen tosi “räjähtäneen” näköiseksi, ts. karvat sojottaa sinne tänne. Mietin jo että laitan niihin hiuslakkaa, pysyyhän omakin kuontalo suht siistinä lakalla 😀

t.Tiiu

Reply

Joo, kyllä! Nämä balleriinat on niin uudet, että ne on siistit jo ihan senkin takia, mutta mulla on myös toiset poninkarva balleriinat French Solelta, jotka on monta vuotta vanhat ja nekin edelleen kuin uudet. Niissä en ainakaan huomannut, että karvat sojottaisi sinne tänne.

Onko sunkin balleriinat French Solen?

Ja hih, toi hiuslakka voisi ainakin pitää ne karvat paikoillaan 😉

Reply

Mun on myös French Solen kyllä. Ekat ko. materiaalin kengät mulle ja täytyy sanoa että olen kyllä hiukan pettynyt koska jos sun on ihan ok niin ei ilmeiseti ole materiaalissa vika vaan mun kappaleissa. Tylsää 🙁

t.Tiiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *