Viikonloppu meni taas niin nopeasti! Perjantaina töiden jälkeen lähdettiin ystävämme luokse grillailemaan ja kotiin tultiin vasta myöhään yöllä. Univelkaa oli sen verran, että huonosti nukuttu perjantai yö teki viikonlopun menosta aika rauhallista. Lauantaina heräiltiin kuitenkin suhtellisen aikaisin, koska suunnitelmissa oli käydä kaupoilla ja lounastamassa. Pyörittiin Saint Germainissa, jonka jälkeen otettiin metro kohti tavarataloja. Massimosta lähti mukaan yksi ihanuus, joka näkyy asukuvissa tällä viikolla. Käytiin myös vilvoittelemassa Printempsin kattoterassilla ja en vaan saa tarpeekseni terassin näkymistä. Kun näkee Pariisin kokonaisuudessa, ei voi muuta kun ihastella!

Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu? Itselläni on vielä yksi kokonainen viikko töitä ja sitten ensi viikolla suuntaan Suomeen muutamaksi päiväksi. Odotan sitä  niin innolla! Landella oloa, saunaa, maailman parasta perhettä ja toivottavasti ystävien tapaamista <3

Why isn’t anyone else on the rooftop having a problem with the wind? 😉

This weekend was really chill. On Friday we went to grill at a friends place and on Saturday did some shopping. We returned to the rooftop terrace of Printemps again, as the view is just breathtaking! It’s a great place to rest between shopping and enjoy a drink 🙂 Hope all of you had a great weekend?