Neuleet, ne on mun suurin vaaterakkaus. Suurimman osan vuodesta kuljen neuleissa, joten syksyllä ja talvella en paljon muuta tarvitse kuin muutamat housut ja kasan neuleita. Niillä pärjää sitten monta kuukautta. Olen tarkka neuleiden materiaaleista ja ostan ainoastaan luonnonmateriaaleista valmistettuja neuleita. Ne vaan on niin paljon mukavampia päällä ja kestävämpiä! Kun löysin Massimo Duttista harmaan 100% cashmerea olevan pooloneuleen, olin ihan myyty. Niin yksinkertainen vaatekappale, mutta täydellinen kaikin tavoin. Hintakaan ei kirpaissut (kuten välillä cashmere neuleiden kanssa), joten se oli täydellinen lisä vaatekaappiini.

Ja täytyy myöntää, että kuvia ottaessa olin lämpöhalvauksen partaalla, mutta…mitä sitä bloggaaja ei nyt tekisi asukuvien vuoksi, hih 😉

Knit/MassimoDutti, Jeans/Zara, Heels/Zara, Bag/Céline, Rings/H&M, Sunglasses/RayBan, Belt/MassimoDutti

I love knits. They are my favourite piece of clothing and I actually wear them all year around. During the summer, I wear knits with cotton/silk and then during fall/winter wool or cashmere ones. I found this turtleneck knit from Massimo Dutti just last weekend and fell in love with it. It’s 100% cashmere and such a classic piece of clothing that it will work with anything in my closet. The price was also not bad at all, so it was a great find!