Päädyin lopulta Sophie Hulmeen laukkuun, mutta materiaaliksi valitsin sen pehmeänahkaisen version. Se ei ole ihan yhtä tukeva rakenteeltaan kuin se toinen, mutta mun mielestä kauniimpi. Se kovapintainen näyttää vähän panssarilta (ja naarmut näkyy todella selvästi), joten omaan silmään tämä on sopivampi. Tämä on myös hiukan rennomman näköinen, joten sopii hyvin arkeen ja joka tilanteen arki-laukkua etsinkin.

Hulmeen syksyn mallistosta löytyi myös muutama toinen kiva malli (mm. se vetoketjullinen versio), mutta jos tältä merkiltä ostan laukun niin se on sitten tämä jota olen ihastellut jo jonkin aikaa 🙂 Äärettömän tyylikkäällä 9to5Chic-bloggaajalta (joka synnytti juuri ihanan tyttövauvan – onnea siis!) löytyy tuo samainen laukku, joten näistä kuvista näkee miltä se näyttää käytössä. Nyt toivon, että laukku on yhtä ihana luonnossa kuin mitä kuvissa!

All pictures: http://www.9to5chic.com/

So which bag did I choose? I decided to get the Sophie Hulme soft leather buckle tote. The elegant 9to5Chic-blogger (who just gave birth to a baby girl – congrats!) is rocking this bag, so hopefully it will look as good on me as it does on her! 🙂