The weather this weekend was quite rainy, but we managed to go shopping on Saturday without getting soaked. It felt actually a lot like Fall and I guess it starts to be the end of the summer…Not complaining though 🙂 Wish you a great week!

 Viikonloppu Pariisissa oli sateinen. Launtaina kierreltiin poikaystävän kanssa kaupoilla sekä istuskeltiin kahviloissa ja meidän onneksi säästyttiin sateilta, mutta illalla vettä tuli ihan reippaasti ja sade jatkui pitkälle sunnuntaihin. Viime viikko tuntui jostain syystä todella pitkältä (vaikka olin töissä ainoastaan sen neljä päivää) ja loppuviikosta ne lomalta kerätyt energiat oli kyllä tipotiessään. Aamuisin oli niin vaikea herätä ja lähteä liikkeelle, että sai laittaa kyllä kaikki peliin, että sai itsensä sängystä ylös. Ehkä omalla kohdallani nyt duunin aloittamisen stressi ja jännitys purkaantuu? Oli miten oli niin toivon, että tämä viikko olisi edes vähän helpompi 🙂

Lauantaina uskalsin ottaa uuden laukun käyttööni (vaikka en ole vielä suojannut sitä) ja nyt kun se oli kunnolla käytössä ja täynnä tavaraa niin voin vaan todeta, että se on ihan loistava käytössä. Sitä voi pitää joko messenger tyylisesti tai sitten kantaa kahvoista. Laukkuun mahtui järjestelmäkamera, sateenvarjo, lompakko, huivi, muutamat ostokset ja silti sinne vielä jäi tilaa. Ihan loistava siis!

Näillä viikonlopun asukuvilla toivotan kaikille energistä alkuviikkoa! 🙂

  
Sweat/ Zoe Karssen
Jeans/ Zara
Shoes/ Chanel
Bag/ Sophie Hulme
Rings/ H&M